Cum de-ai gasit un milion?
Cine si-a uitat geanta cu bani?
ma rog, se pot verifica camere de luat vederi din magazin si standuri si se va vedea cine a lasat banii acolo.
100 ron = 1.000.000 ROL
Banii vechi s-au scos de pe piata acum cativa ani!
Nimeni nu mai foloseste banii vechi, poata doars a faca misto cu ei, ca valoarea lor este nula
si cand spui 1 milion de lei = inseama 1 milion de lei in banii de azi, ca azi a gasit baiatul, nu acum 5 ani!
Si i-a numarat fix sau 999.999, 98 lei!?
Da este OK. Poti sa trimiti pe cineva. Dar e o treaba injositoare. Mi se pare ca in termen de 30 de zile nu se mai pot recupera. Dar pana la urma poti sa faci si chestia asta nu e nici o problema. Si mi se pare ca nici detinatorului real al sumei de bani nu ii trebuie vreo dovada. Deci e ok.
Pai. Nu ar fi tocmai corect sa faci asta + ca degeaba chemi politia ca va sti ca nu-s banii tai. Deodata ce i-ai pus la lucruri pierdute, cum te duci tu cu politia sa-ti recuperezi banii ''tai''? Cel mai bine este sa-i lasi unde sunt, oricum nu o sa te bucuri de ei pentru ca nu sunt banii tai
Nu Am zis ca eu chem, zis doar ca ei sa nu cheme
Daca iti trimiti prietenul dupa bani, va vrea si el 50 % si daca te duci tu o sa te intrebe : De ce i-ai mai pus la lucruri pierdute daca sunt banii tai?
niku007 întreabă: