Pai. Nu ar fi tocmai corect sa faci asta + ca degeaba chemi politia ca va sti ca nu-s banii tai. Deodata ce i-ai pus la lucruri pierdute, cum te duci tu cu politia sa-ti recuperezi banii ''tai''? Cel mai bine este sa-i lasi unde sunt, oricum nu o sa te bucuri de ei pentru ca nu sunt banii tai
Cum de-ai gasit un milion?
Cine si-a uitat geanta cu bani?
ma rog, se pot verifica camere de luat vederi din magazin si standuri si se va vedea cine a lasat banii acolo.
Nu Am zis ca eu chem, zis doar ca ei sa nu cheme
Daca iti trimiti prietenul dupa bani, va vrea si el 50 % si daca te duci tu o sa te intrebe : De ce i-ai mai pus la lucruri pierdute daca sunt banii tai?
Banii vechi s-au scos de pe piata acum cativa ani!
Nimeni nu mai foloseste banii vechi, poata doars a faca misto cu ei, ca valoarea lor este nula
si cand spui 1 milion de lei = inseama 1 milion de lei in banii de azi, ca azi a gasit baiatul, nu acum 5 ani!
Da este OK. Poti sa trimiti pe cineva. Dar e o treaba injositoare. Mi se pare ca in termen de 30 de zile nu se mai pot recupera. Dar pana la urma poti sa faci si chestia asta nu e nici o problema. Si mi se pare ca nici detinatorului real al sumei de bani nu ii trebuie vreo dovada. Deci e ok.
andreiscripcaru întreabă: