Problema ei e destul de complicata. Chiar ai posibilitatea sa o ajuti? Nu vorbesc aici de bani, pentru ca nu se pune problema, ci de solutii viabile/sfaturi utile pe care i le-ai putea oferi. Daca da, atunci respect si jos palaria. Daca, in schimb, ai chef de glume sau de mistouri, atunci sa stii ca faci un lucru oribil.
De ce crezi ca te-ar ajuta cineva cu atâția bani fara sa castige nimic din asta?
Wtf, nu e ca si cum ai cere 1 leu de o tigare... SUNT 40000 lei! Adica 8746 euro, banii astia sunt salariu minim al unui roman pe 33-34 de luni. Ce te face sa crezi ca ti-ar da cineva "degeaba" atatia bani ca nu ai unde sa stai? Altii stau pe strazi de ani de zile si nu le da nimeni banii astia. Munceste si ia in chirie ceva, e complicat sa cumperi mai ales daca nu ai nimic pus de-o parte.
Eu i-am spus ca ii dau dar vad ca nu vrea sa vb cu mine
MULTUMESC ORICUM! Nu cred ca te poate ajuta cineva cu o suma atat de mare. Am facut imprumt la bancă si mi-a dat 60000 lei.
Problema ei e destul de complicata. Chiar ai posibilitatea sa o ajuti? Nu vorbesc aici de bani, pentru ca nu se pune problema, ci de solutii viabile/sfaturi utile pe care i le-ai putea oferi. Daca da, atunci respect si jos palaria. Daca, in schimb, ai chef de glume sau de mistouri, atunci sa stii ca faci un lucru oribil.
Dacă lucrezi cu contract, poți face un împrumut la bancă in Spania, după îi returnezi in rate. Nu cred ca cineva virtual ți-ar oferi suma asta de bani.
Sadboy11 întreabă: