anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU ce sa fac? Am nevoie urgent de (400 de milioane sa imi iau o casa, si nu am bani deloc si nimeni nu dispune sa imi dea, eu lucrez la contract in Spania, dar eu nu pot sa ma mut acolo ca am si o fetita, dupa ce o iau ma duc sa returnez banii omului care mia oferit banii. Nu stiu ce sa fac trebuie urgent. Eu numai am unde sa stau. sad si vreau o casa sa am si eu unde sa stau ca dupa ma duc la contracte sa muncesc in strainatate. Off poate stiti pe cineva care sa dispuna de acesti bani. Va multumesc din suflet daca ma ajutati. Poate pe viitor va pot ajuta si eu.

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Problema ei e destul de complicata. Chiar ai posibilitatea sa o ajuti? Nu vorbesc aici de bani, pentru ca nu se pune problema, ci de solutii viabile/sfaturi utile pe care i le-ai putea oferi. Daca da, atunci respect si jos palaria. Daca, in schimb, ai chef de glume sau de mistouri, atunci sa stii ca faci un lucru oribil.

7 răspunsuri:
| pixxie93 a răspuns:

Dacă lucrezi cu contract, poți face un împrumut la bancă in Spania, după îi returnezi in rate. Nu cred ca cineva virtual ți-ar oferi suma asta de bani.

| JustMeForever3 a răspuns:

De ce crezi ca te-ar ajuta cineva cu atâția bani fara sa castige nimic din asta?

| Atotstiutorul a răspuns:

Iti dau eu mesaj privat pentru detalii

| Garoafe a răspuns:

Wtf, nu e ca si cum ai cere 1 leu de o tigare... SUNT 40000 lei! Adica 8746 euro, banii astia sunt salariu minim al unui roman pe 33-34 de luni. Ce te face sa crezi ca ti-ar da cineva "degeaba" atatia bani ca nu ai unde sa stai? Altii stau pe strazi de ani de zile si nu le da nimeni banii astia. Munceste si ia in chirie ceva, e complicat sa cumperi mai ales daca nu ai nimic pus de-o parte.

| Atotstiutorul a răspuns (pentru Garoafe):

Eu i-am spus ca ii dau dar vad ca nu vrea sa vb cu mine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vă multumec dar am facut împrumut la o bancă si mi-au dat 60000 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AFR81):

MULTUMESC ORICUM! Nu cred ca te poate ajuta cineva cu o suma atat de mare. Am facut imprumt la bancă si mi-a dat 60000 lei.