| ionut6709 a întrebat:

TPU se poate ca parintii mei sa-mi faca un card de credit pe numele lor, eu nu am 18 ani, si sa-l folosesc eu, de exemplu sa imi vina alocatia mea pe card.Si ce trebuie sa faca pentru a-mi face card, ce acte, unde trebuie sa se duca etc? Explicati-mi in amanunt VA ROG!

Răspuns Câştigător
| justanotheruser99 a răspuns:

Da, cardul va fi pe numele tau, insa cum nu esti major ai nevoie de acordul unui părinte. Eu am card la Banca Transilvania. E ok, nu trebuie sa platesti bani pentru intretinerea contului, nici la extras sau alte acțiuni de gestionare. Mie mi se pare foarte avantajos, ai putea opta pentru banca asta. In orice caz e alegerea ta.

6 răspunsuri:
| NameInUse a răspuns:

Mergi la banca si vorbesti acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul dintre parinti, cel care are un cont bancar deja, trebuie sa ceara la banca un extras de cont pe care este trecut numarul de cont. Daca nu au unul, merg la banca si isi deschid.
Cu extrasul de cont mergi la secretariatul scolii si ii spui secretarei ca vrei sa iti primesti alocatia in acel cont.

| justanotheruser99 a răspuns:

Bineînțeles. Trebuie sa mergi cu unul dintre părinți la bancă. Singurele acte de care ai nevoie sunt certificatul tau de naștere (originalul si o copie de rezervă) si buletinul părintelui. Te duci la un oficiu si spui ca ai nevoie de un card (asta include si un cont la banca respectiva, de regula in lei). Doamna/ul îți va lua actele, adresa de email, numărul de telefon si îți va face un dosar unde va trebui sa semnezi cateva hârtii, dar si părintele. Și asta a fost tot. In termen de aproximativ 10 zile cardul îți va fi eliberat pe baza de semnătură (a ta) si va trebui sa ti-l activezi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Card de credit nu cred ca iti va face... cel mai probabil de debit.

Daca ai peste 14 ani mergi cu un parinte la banca si iti poate face direct pe numele tau. nu e nevoie decat de cartea de identitate

| sieupeaici1976 a răspuns:

Dacă ai 14 ani poți sa-ți faci card ca sa-ți vina alocația și poți pune bani pe el

| ionut6709 explică (pentru justanotheruser99):

Adica cardul va fi pe numele meu, am 13 ani si trebuie sa fac 14 in septembrie.E ok asa? Si ce banca mi-ai recomanda?
Tatal meu e pe BRD si nu vreau sa am acelasi cont cu tatal meu.