anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU va rog sa ma ajutati, am nevoie urgent de (400 milioane) vreau sa imi iau o casa ca am o fetita si eu nu am unde sa stau numai am pe nimeni. As da banii inapoi si cu dobanda doar sa imi faca cineva rost, si am nu sunt un copil, muncesc in contract in Spania si nu pot lua fetita sa ma mut cu ea acolo, este la scoala si este si bolnavioara are handicap si trebuie sa o caut prin doctori, asa ca vreau sa îi iau o casuta si sa ma duc sa muncesc sa dau banii inapoi omului care m-a ajutat. Vreodata poate va pot ajuta si eu. Poate stiti pe cineva sa ma ajute, vas multumii din suflet pentru fapta asta buna. Eu muncesc nu este problema numai sa iau casa, sa stea fetita, pana vin eu. Va multumesc mult. Rog mare seriozitate, si la fel ofer.

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu o sa găsești aici. Pune mesajul asta pe Facebook sa îl distribuie oamenii, poate ajunge la cineva și vrea sa te ajute.

| Violleta2022 a răspuns:

400,000,000 patru sute milioane?
Pai, tu vrei sa iei un palat?
Cine doamne iarta-ma are atat banet acasa?
Si in cate sute de ani crezi tu ca poti muncii in Spania ca sa platesti cei 400 de milioane inapoi?

| BergerCipy a răspuns (pentru Violleta2022):

Se refera la bani vechi cred ca vrea sa zica 40de mii de lei in Spania pe lun ca ii o mie de euro deci un an daca la suma asta se refera

| Violleta2022 a răspuns (pentru BergerCipy):

Ma crezi ca nu-mi pasa de banii vechi? S-au schimbat de 5 ani de zile si toata lume astie asta, nimeni nu mai cere azi milioane, daca nu are nevoie de ele, in rest, isi ajusteaza vocabularul si creierul la anul 2017 si la moneda actuala.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Credit bancar daca tot zici ca lucrezi cu contract... nu vad dilema

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Da am facut. Multumec oricum!