De castigat nu prea gasesti ceva adevarat in zilele de azi -_- Insa poti sa incerci daca ai o varst de la 14 ani in sus sa iti iei un loc de munca pe vara, cum ar fi o terasa ca si chelner. Te poate ajuta asta si vei ajuta rapid cativa banuti. Incearca daca ai alte obiecte sa le vinzi, obiecte inutile sau care nu le folosesti, sa nu vinzi ceva din obligatie. Sper sa te ajute cu ceva raspunsul.
Mda, de-ar fi asa simplu, cu totii am avea tot ce ne-am dori. Spune-le alor tai ce dorinta ai, ajuta-i la treburi in schimbul unei sume de bani, imparte pliante si in timp reusesti sa iti iei Mult noroc.
Poti incerca la pizzeri, daca erai putin mai mare sun unele magazine care dau nu stiu cati bani sa imparti pliante sau reviste, dar acelea sunt cred pentru cei de 16 ani in sus.
Aur nu egal cu ipad, da? Daca vrei sa lasi comentarii tampite fa la intrebarile altora. Eu intreb un lucru care e chiar pertinent si tu comentezi asa sa te afli in treaba. -.-
Nu e mai pertinent sa intrebi de unde poti castiga un ipad decat sa intrebi de unde poti castiga 10 kilograme de aur. Oricum vei castiga Ipad-ul in aceeasi masura in care eu voi castiga aurul.
In al doilea rand, un Ipad costa o galagie de bani iar tu ai doar 14 ani. Exista multi oamenii cu serviciu care nu-si permit un Ipad, un jumate' de fes, de 14 ani, fara sponsorizare din partea parintilor, fara serviciu sau alte venituri nu prea are cum sa-si procure un Ipad fara sa-l fure.
Asa ca vreau 10 kilograme de aur! Daca stie cineva de unde pot face rost, de preferat moca, nu va sfiiti sa-mi raspundeti!
Bună, îți recomand Lady.s Cosmetics.Cu o vechime de 10 ani pe piața românească, fosta companie Metropolitans, Actuala Ladys. Cosmetics, a dat dovadă de profesionalism în orice situație! (Redumirea companiei s-a făcut în conformitatea cu cerințele advertiserilor)!
Dorința de evoluție se reflectă în satisfacerea nevoilor clienților și colaboratorilor prin produsele de înaltă calitate la prețuri ușor accesibile, prin transparența planului de marketing și strategia abordată, dar și prin punctualitatea de care se dă dovadă, iar aici mă refer la livrarea comenzilor într-un timp cât mai scurt și în perfectă stare! Detalii pe http://nicollhellen.blogspot.ro/ sau https://www.facebook.com/nicoll.hellen. O seară mirifică :*
sorin8256 întreabă: