| XxL0gikxX a întrebat:

Urgent!
Trebuie sa platesc chitanta pentru o restanta la facultate, dar nu am realizat ca nu pot direct cu cardul, trebuie virament bancar, cu ordin de plata.
Nu am acces la online banking deoarece cardul e al tatalui meu, iar activarea pentru online banking la brd dureaza prea mult.
Are cineva o recomandare de site / procedura ca sa pot transfera bani pe IBAN ul contului de la facultate, folosind datele cardului (sau orice alta metoda sincer)?

Răspuns Câştigător
| MadRaven a răspuns:

Le poți transmite. Și eu tot la brd am plătit și am specificat și materia și factatea și ce mai era nevoie, poți plăti la banca fără nicio problema.
Doar sa verifici înainte pe site-ul universității tale exact ce trebuie sa specifici și dacă este vreun cod anume care trebuie specificat.

5 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Nu au site pentru plăți taxe?
De ce nu te duci la bancă să plătești acolo?

| XxL0gikxX explică (pentru zurick):

Salut, nu au site pentru plati, au trantit doar un IBAN.
Probabil o sa ma duc la banca, totusi, nu sunt sigur daca pot transmite numele facultatii, profilul la care sunt, numele materiei ( lucruri necesare ) platind direct la banca, sper ca se poate.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Daca n-ai acces la contul tatalui tau, nici online, nici la baca nu poti transfera banii. La banca poti doar daca esti imputernicit.

| XxL0gikxX explică (pentru MadRaven):

Multumesc frumos, tuturor!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să faci un transfer bancar este nevoie să ai un cont la o bancă.

Întrebări similare