Buna. te pot ajuta eu, adauga-ma in lista bani_de_buzunar20@yahoo.com si iti voi da toate detaliile.
De ce bar, de ce restaurant? cand poti sta acasa si sa castigi bani.iar in timpul liber iti faci multe cunostinte.devino manager oriflame, poti castiga aproximativ 2000lei odata la 3 saptamani.bani acestia ii poti castiga fara prea mare efort...echipa ta te ajuta sa ii castigi
Manager? Mama a fost 10 ani reprezentant la o alta firma de genul si nu a castigat niciodata asa ceva, iar eu voi deveni manager, stand acasa si facand CE, mai exact? Cu tot respectul va rog, nu va mai bateti joc de oameni, unii s-ar putea sa va creada.
Nu imi bat joc de nimeni..eu numai ce am inceput in afacerea asta...aici nu e vorba sa faci afacere cu produsele ci cu oamenii..este de ajuns ca tu sa fi inscrisa iar la randul tau sa inscri alte persoane..mama ta nu a castigat nimic peobabil ca nu a vrut sa stie mai mult si s-a rezumat la un simplu reprezentat...eu nu fac misto si vorbesc foarte serios.
Crinu_4u_cold.pentru mai multe informatii ca sa te convingi ca nu te mint.
Poti incerca aici un venit frumusel de cativa euro pe luna care vin practic degeaba :)
http://www.virtconomics.com/recruit/pfiknqjpp5alkxkgtggi