Trebuie sa faci procedura in judetul unde este inregistrata resedinta (sediul) firmei.
Actele de lichidare le poti face la Registru, va trebui sa faci o publicare in MO, iar de la ANAF iti trebuie o adeverinta ca firma nu are datorii.
Toate laolalta dureaza 3-4 luni si va costa cca 1000 lei + contabila
Atat la infiintare, cat si la radierea unui srl fiecare asociat trebuie sa semneze personal sau printr-o persoana mandatata, cu procura legalizata. Daca esti asociat unic, atunci doar tu.
Dizolvarea unui srl poate costa 2-3000 lei + costurile de lichidare financiar-contabile.
2000-3000 ron? Doamne Dumnezeule + alte cheltuieli in plus?
SRL-D fara datorii, fara obligatiuni la stat sa coste peste 4000 ron dizolvare-radiere?
Pe tot internetul nu am dat de sume mai mari de 1000 ron si tu deja m-ai bagat in sperieti.
N-ai specificat, daca esti asociat unic sau nu, daca srl-ul a functionat sau nu, daca- si cat rulaj a avut, ce patrimoniu are etc.
Daca-ti faci singur toate documentele (inclusiv cele contabile de lichidare) iar srl-ul a avut doar un singur asociat si n-avut nici o activitate, atunci poti scoate chiar si sub 500 lei.
Ce trebuie sa faca altii, costa. Si costa destul de mult.
Sunt asociat unic, srl-ul functioneaza de 3 luni si urmeaza sa fie inchis, rulaj pana in 10.000 ron maxim, contabila am si imi poate face actele de lichidare. Iar intrebarea mea Bula este :
trebuie NEAPARAT sa ma prezint in judetul in care a fost deschisa firma sau pot face si de la distanta exclus firma lichidatoare sau insolventa. Mersi frumos de interes.
Trebuie sa faci procedura in judetul unde este inregistrata resedinta (sediul) firmei.
Actele de lichidare le poti face la Registru, va trebui sa faci o publicare in MO, iar de la ANAF iti trebuie o adeverinta ca firma nu are datorii.
Toate laolalta dureaza 3-4 luni si va costa cca 1000 lei + contabila