Trebuie sa faci procedura in judetul unde este inregistrata resedinta (sediul) firmei.
Actele de lichidare le poti face la Registru, va trebui sa faci o publicare in MO, iar de la ANAF iti trebuie o adeverinta ca firma nu are datorii.
Toate laolalta dureaza 3-4 luni si va costa cca 1000 lei + contabila
Atat la infiintare, cat si la radierea unui srl fiecare asociat trebuie sa semneze personal sau printr-o persoana mandatata, cu procura legalizata. Daca esti asociat unic, atunci doar tu.
Dizolvarea unui srl poate costa 2-3000 lei + costurile de lichidare financiar-contabile.
2000-3000 ron? Doamne Dumnezeule + alte cheltuieli in plus?
SRL-D fara datorii, fara obligatiuni la stat sa coste peste 4000 ron dizolvare-radiere?
Pe tot internetul nu am dat de sume mai mari de 1000 ron si tu deja m-ai bagat in sperieti.
N-ai specificat, daca esti asociat unic sau nu, daca srl-ul a functionat sau nu, daca- si cat rulaj a avut, ce patrimoniu are etc.
Daca-ti faci singur toate documentele (inclusiv cele contabile de lichidare) iar srl-ul a avut doar un singur asociat si n-avut nici o activitate, atunci poti scoate chiar si sub 500 lei.
Ce trebuie sa faca altii, costa. Si costa destul de mult.
Sunt asociat unic, srl-ul functioneaza de 3 luni si urmeaza sa fie inchis, rulaj pana in 10.000 ron maxim, contabila am si imi poate face actele de lichidare. Iar intrebarea mea Bula este :
trebuie NEAPARAT sa ma prezint in judetul in care a fost deschisa firma sau pot face si de la distanta exclus firma lichidatoare sau insolventa. Mersi frumos de interes.