Pai ca sa faci mai multi ii schimbi in maruntis sau ii tai in bucatzele Succes Sa-mi zici si mie care dintre ele ai ales .
Bun,eu am 16 ani - hai sa-ti zic cum vad eu problema : Alimentatia Publica si Serviciile Funerare vor merge tot timpul,i-as baga in banca sa-i pot inmulti prin dobanda,m-as interesa de un spatiu de Inchiriat, as vorbi cu O prietena/Un prieten sa se bage "in afacere" cu mine si as deschide un Restaurant "mai special", elegant, galant ceva mai diferit care nu vezi in Romania sau pe la toate colturile ^^. Da-mi add la td.cuprian@yahoo.com ca-ti mai raspund eu la intrebari ^^
Salut. Ca si PR te pot sfatui sa incerci sa deschizi o firma de evenimente. De ce? In primul rand pentru ca este la mare cautare si exista f putine in Romania. Apoi, pentru ca investitia e mica si castigul e mare. Tu ai o suma micuta, 5000 euro dar destula pentru a lansa ''pe orbita'' ceva. O firma de evenimente te-ar costa ca inceput maxim 2000 de euro. (1500 Ron deschiderea de firma+ un contabil pe care trebuie sa il platesti+ 2 angajati). Nici nu e nevoie sa incepi direct cu un spatiu, poti incepe cu un site bine pu la punct si putina promovare pentru a te extinde mai apoi. Iti gasesti 2 PR-i buni ( intre timp poti deveni si tu unul invatand de la cei mai buni) iar evenimentele pot sa fie dintre cele mai diverse: baluri, miss-uri, festivaluri, zilele oraselor/comunelor, concerte in aer liber, petreceri tematice. Acest job e unul deosebit de frumos si de entertaining, ai sansa sa si cunosti multa lume, devii automat populara, iti cladesti relatii si mai important faci bani printr-o activitate solicitanta dar extrem de placuta. Presupun ca esti si tanara deci viata de noapte oricum trebuie sa iti priasca. E o afacere care nu da gres nciiodata ( am lucrat si eu 2 ani intr-o astfel de firma care merge si acum extrem de bine si a mers mereu si va merge mereu). Orice nelamurire ai, putem discuta, te pot ajuta. Facebook: Tudor A Ursente sau desigur aici. Succes!
Iti recomand o invetitie intr-un pachet de actiuni intr-o companie de telecomunicatii. Este un domeniu de viitor, un domeniu care nu cunoaste criza. E o oferta serioasa si daca te intereseaza toate detaliile, suna-ma la 0726723593
Am ajuns sa dezbatem o problema de comportament infantil.Cu siguranta, daca ar fi stiut ca sunt fraiera nu fraier, ar fi avut decenta sa se abtina macar.Va creste si isi va reveni; are umor piciu' si-l iert.
Multumesc tutror pentru deranjul si amabilitatea de a-mi fi raspuns incercand astfel fiecare sa ma ajute in masura in care au crezut ca pot veni cu cel mai bun sfat!
Rafael_Craciun_1994 întreabă: