Incearca la publicatiile locale din orasul tau. Vezi ca se scot posturi la concurs, din cand in cand si poti participa.
Pentru ca, dupa cum ai spus, ca freelancer nu se face bani in domeniul tau.
Te sfatuiesc sa-ti faci un blog personal, in care sa scrii tot ce doresti si intre timp, cauta colaborare la ceva ziare locale.
Incearca sa faci o facultate de jurnalism, daca vrei sa faci ceva cu pasiunea asta, fara facultate, nu prea ai sanse mari sa scoti bani din scris.
Sunt dintr-un oraş mic, iar publicațiile locale nu vor să angajeze.
Am vorbit cu patroni care se plângeau de cei cu facultate.
Atunci apuca-te de o munca fizica, daca scrisul nu-ti aduce bani!
E off-topic. Muncesc şi fizic, însă am nevoie de o sursă de venit suplimentar.
Pai spune-le asta, ca ai muncit in timpul asta, pe ici si colo, dar ca-ti doresti un contract de munca permanent si serios, fiind dispus sa te sacrifici si sa dai tot ce-i mai bun din tine pentru jobul ala.
La un interviu, niciodata, dar absolut niciodata, nu spui lucruri rele si nu te plangi de nimeni.
Incearca sa fii pozitiv si sa arati increzator pe tine si pe ce stii sa faci, Cere-le o sansa sa te incerce, sa vada cat esti de bun si muncitor si daca nu le place dupa perioada de proba, sa renunte la tine.
Eu asa am luat primul job in care nu aveam experienta. Pe vremea aia, perioada de proba era de 1 luna, dupa care ei, au fost f multumiti si mi-au oferit contract permanent.
Tu straduieste-te sa-i impresionezi cu o atitudine pozitiva si cu incredrea in tine, ca stii ce faci, dorind sa muncesti. Bineinteles ca trebuie sa dai tot din tine, odata ce ai sansa sa te accepte la munca, macar primele luni, cat esti in proba.
Hai cu succes!