anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce job v-ati lua astfel încât sa va duceți de drag la munca?

12 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Presupun ca il am deja. Sau mai bine zis il consider o perioada pentru alta perioada.

| Felys a răspuns:

Mie imi place un job unde sa produc ceva, sa iasa un produs finit, mereu altul, nu lucru de serie.Si musai sa nu imi sufle seful in ceafa.Ideal este un salariu in functie de comenzi ca in felul asta sa fiu direct interesata sa fac cat mai mult, iar in cazul asta e si seful multumit si angajatul

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Felys):

Foarte frumos răspunsul tău. Bravo:*

| Liviu a răspuns:

Sincer, cum joburile nu sunt cum e normal sa fie.Adica oameni sa fie oameni, munca sa fie munca.Adica raportat munca, salariu.E de prost gust sa ma duc sa lucru pe un salariu mizer intr-o fabrica pe un salariu minim pe economie plus ore suplimentare prost platite.Am ales sa fiu pandar,paznic, Nu sunt prea mandru de jobu care il am, stiu ca pot mai mult, insa lumea in care traim, e o jale continua, o lupta continua.Eu am cam obosit sa lucrez in locuri in care pilele troneaza,locuri in care iti dai sangele pentru firma, apoi cand ai nevoie de CO, sau concediu medical, te arunca afara. Fereasca sfantu sa te imbolnavesti la locul de munca in Romania, probabil vi se pare ca am o viziune hororr si exagerez.Dar ideea in sine e ca de cand au aparut patroni, trag pe tine de te omoara.Mai ales camerele de luat vederi, mama mea e croitoreasa, sefa de linie, de banda, cum vreti sa ii spuneti.IDeea e ca nu au voie fetele din masina nici sa intoarca capu in spatele lor,pentru ca au camere in ceafa, si vine ingineru peste ele.Le cronometreaza cat sa scoata pe minut, pe ora, s-a.m.d. Deci jale, de asta ma ales sa fiu paznic, altceva cu scoala care o am nu pot sa fie rentabil.

| mihai69 a răspuns:

Păstor la o fermă de melci.

| Werrich a răspuns:

Pastor la biserica mea.

| Frank51 a răspuns:

Administrator baze de date sau rețea de calculatoare. Dar accept orice job similar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Liviu):

Ai dreptate din păcate

| Catrice a răspuns:

Tester de saltelehee hee

| rereselpahfeliedemaine a răspuns:

Infanterie pe timp de razboi, probabil.

| Sn4k3 a răspuns:

Incalzitor de pat

| Sofer a răspuns:

Șofer pe bus.

Întrebări similare