La bancă. Cardul este doar un instrument mai facil de a scoate cash de la bancă prin bancomat.
Dar nu imi lipseste cash-ul din buzunar, pentru că la piață, cand cumpăr leustean, nu pot plăti cu cardul.
Pai și la magazinele mari, supermarket sau magazine de electrocasnice când cumperi ceva preferi cu cardul sau sa scoți înainte suficient cash și sa achiți cash?
Si una si alta. Dar depinde de valoare. Daca iau ceva de 3-4 mii de lei prefer cardul.
Pe card, deoarece marea majoritate a cumparatturilor le platim cu cardul. In prezent si la piata sunt vanzatori care au carduri.
Cash, urasc companiile private, aka bancile, care ne taxeaza cand primim sau scoatem proprii bani, plus, vom fii obligati ca in afara, sa primim banii pe card ca vezi draga doamne evaziunea fiscala.
Dar fiindca in secolul curent nu se poate fara, am pe el de un salariu mereu, pentru cumparaturi sau ceva plati online.
Pai și cum faci primești salariul in cont și după scoți de la bancomat tot sau cum? Eu țin și pe card ceva dar la fel ca tine prefer cash numa ca nu îs angajata nu am salar
Am norocul sa primesc salariul cash, avans si completare. Sotia are pe card, imi mai completeaza cand am nevoie sau ii cheltui (dar evit cat pot onlineul). Tot ce pun deoparte schimb in euro, nu sunt valutist, dar schimb printre neamuri si prieteni la rata de vanzare nu cumparare. Altfel nu merita.
thunder11 întreabă: