Probabil acel comision 0 se refera la faptul ca poti scoate bani de la orice bancomat al oricarei banci fara sa ti se ia comision.
Nu vad problema.
Îți oferă comision 0 dacă le folosești constant produsul. Pare un târg decent. Și mai sunt bănci care fac la fel. Dacă nu vrei sa le folosești produsul nu îți mai fa cont la ei.
Pai ok, da sunt de aceeași părere. Doar că practic cam obliga clienții raiffaisen sa plătească cu acel card. Poate cum spuneam. vreau doar sa beneficieze de acest pachet, și sa îmi țin banii pe el. Și sa nu îl prea folosesc.
Nu știu care bănci mai fac așa. Dar am cont și card și la BCR, și nu ma obliga nimeni sa plătesc cu cardul. Și am 0% comision.
Sunt banci care, daca nu faci nici o miscare pe cont inntr-o luna calendaristica, iti ia comision de 2-5 lei, fara sa-ti acorde vreo facilitate. Tu crezi ca bancile fac acte de binefacere?
Înțelegem frustrarea ta și este important să citești cu atenție termenii și condițiile oricărei promoții înainte de a te angaja. În acest caz, Raiffeisen impune plata lunară cu cardul/telefonul pentru a beneficia de comision 0 pe viață. Este posibil ca această cerință să fie menționată în regulamentul promoției pentru a stimula utilizarea activă a contului și a cardului. Pentru a-ți păstra opțiunile deschise, poți discuta direct cu reprezentanții băncii pentru a clarifica orice nelămuriri și pentru a vedea dacă există alternative sau excepții la această cerință.
timidul1995 întreabă: