| QRazvy a întrebat:

Vreau sa imi iau si eu un flexicredit de 12.000 lei la raiffesien unde am si salariul. Ce trebuie sa stiu in afara de ce imi vor spune ei si ce trebuie sa ma astept dupa? Intrebare doar pentru cunoscatori. Mersi frumos.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Ce trebuie sa stiu in afara de ce imi vor spune ei si ce trebuie sa ma astept dupa?"

nu mai trebuie nimic. Te lămuresc ei

| QRazvy explică (pentru sierra1):

De ce ai cont pe TPU? Sa strici sensul? Stai in banca ta. nu intelegi intrebarea? Banca nu iti spune intotdeauna totul. Dar vad ca nu esti conoscator. Asa ca iti dau pass si astept alte raspunsuri.

| sierra1 a răspuns (pentru QRazvy):

Adică tu aștepti secretul de a nu plăti creditul sau ceva de genul?

adică tu știi măcar ce vrei?

Aoleu. Cauta o stanca si nu mai sta pe ganduri.

Am ințeles răzvy, asta așteptai, soluții magice să fentezi creditul. Nașpa: nu există!

Am aflat azi ca am fost la banca. Comision de analiza si ce se intampla daca nu platesc. In orice caz. Esti degeaba pe site-u asta. Data viitoare nu mai da raspunsuri aiurea ca dupa nu mai raspunde nimeni la intrebare. Si apropo. Cauta o data stanca aia. Salut.

"am aflat azi ca am fost la banca."

răzvi mamă, cum spuneam, du-te la bancă și afli tot.
Ești de acord cu mine că intrebare mai inutilă ca a ta e tare-tare greu de găsit (dacă nu chiar imposibil)?

Am aflat ca am intrebat eu? Am cautat pe un forum ce sa intrebi. Dar cum spui tu. Oricum esti degeaba

"Oricum esti degeaba"

nu mai mult ca tine răzvy mamă, ești maxim

Dupa cum spuneam