Tu glumești nu? Nu îți dă nimeni 5000 de lei pe așa ceva, cu o asemenea configurație nu l-aș cumpăra nici nou la banii ăia.
Ma chinui eu sa vand un laptop de gaming din 2018 cu 500 gb ssd, 16 gb RAM, I7 11th, si placa video rtx 1070 cu 2.000 de lei si vrei sa dai tu ragalia aia cu 5.000? Glumesti nu?
Gasesc eu pana la urma un prost sa imi dea 5.000 lei pe laptop, scriu in anunt ca e de gaming.
Sigur ca poti sa il vinzi fara probleme, daca e functional si n-are probleme cosmetice.
Vezi insa ca ai avut o greseala la pret, ai scris 5000RON in loc de 500RON, sa nu pui asta in anunt ca o sa primesti carne cat nu mai incape in frigider si se strica ca e cald.
Nu prea cred cei care au atâția bani de dat pe un laptop, în niciun caz nu își mai ia la mână a doua, o să își cumpere direct nou. Poți sa scrii tu ca e si de aur ca nu prostești pe nimeni, anunțurile sunt vizitate de cunoscători de gaming si laptop, nu de mamici și bunici care vor sa cumpere la ăla mic un laptop si habar nu au de specificații
Cu 50 de lei, da.
Cu cât vrei tu... Poate peste 100 de ani, ca obiect de colecție. Ăsta nici nou nu face atâția bani!
Mi-e nu mi-a placut niciodata de tine, de fiecare data cand puneam o intrebare primeam de la tine doar raspunsuri nefolositoare.
Hârb total E mai bun al meu dacă ii pun ssd. Auzi la el ca scrie ca e de gaming Sa vezi ce injurii o sa îți iei daca îl pui la vânzare.
Hmmm... Problema nu e că îți dau răspunsuri nefolositoare, ci doar că nu sunt conforme cu așteptările tale. Deci problema e la tine.
E nebun omul =) Eu unul as încerca să-l mai imbunatesc. Și al meu avea 4 GB ram dar i-am mai pus 4. Urmează sa ii pun ssd de 500 GB.
OAO-OriceAnuntOnline - www.oriceanuntonline.ro
Postează anunțul tău pe www.oriceanuntonline.ro – rapid, simplu, gratuit! Ai oferte speciale? Promovează-le la cele mai bune prețuri. De la vânzări și imobiliare, la locuri de muncă și servicii – găsești tot ce ai nevoie pe platforma noastră. Nu pierde timpul, postează acum și fă-ți anunțul văzut!