Vorbeste prostii (de fapt minte de ingheata apele), nici o banca nu ia bani din contul clientului inainte de a face plata. Nu-ti face probleme din asta, nu patesti absolut nimic.
Cred ca este o teapa in stil nigerian. Iti poti da seama de asta din faptul ca o data spune ca a platit, apoi ca va plati dupa ce trimiti coletul. Si amenintarea cu autoritatile este un bluf. Parerea mea este sa nu-i trimiti telefonul. Numai bine!
A spus ca din contul lui au fost extrasi bani, dar banca la care are el contul asta, nu ii livreaza la mine in cont doar dupa ce primeste confirmarea ca am trimis coletul.
A mai specificat ca banii nu ii poate primii inapoi, in caz ca eu ma razgandesc, si dinaia m-a amenintat cu autoritatile
Nu este adevarat nu te complica cu persoane de genul asta si mai ales dei afara tarii poate sa fie o retea care se ocupa cu asa ceva asa ca el incearca sa te ameninte cumva numai vb cu el si gata crezi ca n ar putea sa si cumpere acelasi telf din tara lui bafta
Buna,si eu vreau sa imi vand telefonul si tot o persoana din Nigeria m-a contactat, dar acum la fel ca si tine nu stiu ce sa fac!