| feli79 a întrebat:

Vreau sa-mi fac un cont paypal la ce banca sa ma duc adica sa nu-mi ia pe an/luna un comision prea mare, sau deloc, si poate la retragere ceva la suta. FUNDA!

10 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Banca transilvania.

| ionuutzuu a răspuns:

Ai tpu.ro dar n-ai gugal? straight face atipic

| BlackLegacy a răspuns:

Incearca la naruto, am auzit ca el si sakura au niste comisioane mici.

Răspuns utilizator avertizat
| ionuutzuu a răspuns (pentru feli79):

Jaja, eu invat sa scriu gugal si tu sa-l folosesti! Ever herad of it macar?laughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,iti recomand sa te duci la ING Bank si le ceri deschiderea unui cont curent si sa iti ataseze un card visa saou master card. Apoi suni la sediu ING sa iti trimita o scrisoare speciala pentru. cei de la paypal in care sa confirme ca tu locuiesti la adresa din buletin.( degeaba scanezii buletinul, nu este recunoscut). Scrisoarea o scanezii apoi o atasezi in contul paypall pentru verificare.In maxim 3-4 ore ai contul aprobat, verificat.winkingFunda?

Răspuns utilizator avertizat
| qrage a răspuns:

Merge doar dupa ce ai card Mastercard in euro de la BRD. Comisionul nu stiu cat e dar sigur e mai mare ca la un card obisnuit... alta solutie nu cred ca ai. Stiu ca doar asa merge... Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru feli79):

Eu am un card visa de la ei si nu am nici o taxa...nu platesc nimic. si il foloses pentru. paypall

| Zeref a răspuns (pentru BlackLegacy):

Ahahahaha Sasuke e recuperator pentru Orochimarurolling on the floor)))))))). Tare duma cu Naruto si Sakura chaaaaaaaan