| AlexandrulS a întrebat:

Vreau sa stiu. cam ce aptitudini sau ce calitati trebuie sa ai pentru a deveni arhitect? sunt la varsta care zic. vreau sa fiu... daca intelegeti. si vreau sa stiu daca ca arhitect iti trebuie vreo calitate superioara sau.?

7 răspunsuri:
| Danyelutzu_Yo_1997 a răspuns:

Dupa parerea mea ca sa fii arhitect trebuie sa le ai cu arta desenului si ceva care sa apartina creativitatii. Trebuie sa cunosti tipuri de constructii, si altele. Oricum trebuie sa faci o scoala suplimentara cred ceva practica...

| strengaritzza a răspuns:

Cu darul acesta trebuie sa te nasti. Trebuie sa ai indemanare, sa iti placa desenul. Arhitectii sunt niste oameni foarte apreciati, dar ca sa devii un arhitect de succes iti trebuie ani greu de studiu in spate.
Trebuie sa fi un grafician foarte bun.

Vreau FUNDA!

| catalin055 a răspuns:

Ca sa reusesti trebuie sa iti placa sa faci asta trebuie sa ai cunostinte in desen in reprezentari bine intles poti face si facultate dupa terminarea liceului si daca iti doresti si vrei cu adevarat o sa ajungi iti urez bafta :*

| Kimmy22 a răspuns:

Hey! Trebuie sa te pricepi foarte bine la desen si la matematica (in special geometria in spatiu).

| mixxjim a răspuns:

Trebuie sa ai talent la desen, sa stii foarte bine desen tehnic si matematica, in special geometrie in spatiu si evident sa ai vedere in spatiu foarte buna. ceva imaginatie nu strica, ca vin la tine si-ti spun ca am si eu 400 mp de teren si vreau o casa cu etaj, de vreo 150 mp, ceva mai deosebit, mai special - si tu trebuie sa-mi vii cu idei de case care sa se si incadreze in suprafata data, deci imaginatia la lucru, in afara de componentele tehnice. la admitere se da mate si desen. din cate stiu exista si liceu de arhitectura. in partea de jos a [aginii de aici gasesti subiectele date la admitere la facultatea de arhitectura, sa vezi si tu la desen ce cerinte sunt. http://www.uauim.ro/admitere/

| AlexandrulS explică (pentru mixxjim):

Multumesc foarte mult tuturor pentru raspunsuri. vreau sa il urmaz pe unchiul meu big grin e un arhitect extrem de bun si asta ma ambitioneaza mult.

| mixxjim a răspuns (pentru AlexandrulS):

E foarte frumos si foarte bine ca ai un model in viata, felicitari ca ti-ai ales un model pozitiv si serios! happy mult succes!