E ceva ce da de gandit draga mea ...am trimis un mail la acea adresa de acolo si ceea ce imi atrage atentia este urmatorul lucru :
Pasul 3 – inscrierea
Va rog sa trimiteti un plic la adresa: Oficiul Postal nr 56 Casuta
Postala 163 - Bucuresti in atentia d-lui director Constantin Musat
care sa contina obligatoriu urmatoarele
documente:
- Copie buletin lizibila sau carte de identitate.
- CV in limba romana (CV- ul in limba engleza constituie un avantaj)
- Domeniul de activitate in care doriti sa activati
- 50 lei (500.000 lei vechi)- taxa minima initiala pentru trimiterea
primei transe de materiale pentru lucru acasa.
Cum adica sa trimiti bani intr-un plic? Daca sunt 100 de isteti care sa faca asta imagineaza-ti ce suma castiga acea persoana fara sa miste un deget. In plus, Posta Romana spune clar pe unul din afisele postate in fiecare oficiu postal ca NU SE TRIMIT BANI in acest fel, intr-un plic ...sau altfel de documente. As zice sa deschizi bine ochii. Acum nu ca ar fi nu stiu ce suma fabuloasa, dar totusi...
Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail acuiulia@yahoo.com. Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU" sau "Vrei sa castigi un salariu minim in cateva zile? Aceasta este sansa ta. Iti ofer sansa sa castigi sume substantiale de bani din confortul casei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare. 100-300$/ SAPTAMANA. pentru detalii trimite un e-mail cu textul job la adresa acuiulia@yahoo.com
Eu am trimis la aceasta adresa de vreo 2 ani tot incerc dar nu mi a venit nimic inapoi.
azi am cautat si am gasit tot asa ceva de genu dar nu mai era aceiasi adresa. nu mai stiu cum ii spunea dar acum caut si va zic mai jos.
asteptati... munca. office@gmail.com.
cred ca a mai schimbat o si el sa mai prosteasca niste oameni dornici sa munceasca.
si apropo de nr acela il am si eu in tel trecut cand imi aduc aminte mai sun sa vad dar...niciodata nu a fost alocat. isi bate joc de noi dar sa nu uite ca cineva de acolo de sus il v a pedepsi intr o zi. succes tuturor si daca vreodata gasiti ceva trimiteti mi si mie va rog pe ione2007us @yahoo.com. succes in cautari!
Nimic altceva decat un amalgam de idei functionale ale unui fost pungas mai nou dl director de cand a descoperit internetul.si spun asta pentru ca se ingroasa randurile. aveti idee cati bani face zi de zi din chestia asta? numele lui este cu totul altul. dar imi place ca are pretentii.nu vrea persoane cu antecedente penale.alo? serifule ai uitat sa bagi in cerinte certificatul de cazier judiciar. oameni buni. opriti va! nici macar nu stapaneste limba romana, n ar trebui sa il lasati sa se joace cu ea!
ce ma intristeaza cel mai mult este faptul ca cei care ii cad in plasa
sunt oameni simpli, cu mari nevoi care sufera enorm pentru, cel putin acei 50 de lei pierduti. RUSINE si sper sa ti se descopere identitatea!
Lucru acasa, nu necesita cunostinte prea mari decat putin referitor la forumuri. Activitatea consta in publicarea de mesaje pe diferite forumuri partenere iar castigul depinde doar de timpul pe care il petreci zilnic in fata calculatorului pentru a posta. Castigul meu personal a fost de 300 de lei in 5 zile cu munca de aproximativ 3 ore pe zi. Plata se face in zilele de 4 si 18 ale lunii, ce lucrezi se stocheaza intr-un Excel si trebuie predat cu o zi inainte de datele mentionate. Rog sa ma contacteze doar persoanele care STIU sa navigheze pe forumuri si sa scrie un post pe un forum, de asemenea va rog sa ma contactati fie la telefon, fie pe email, nu voi raspunde commenturilor lasate aici. Pentru informatii, jonascrabapple@yahoo.com, 0765801436 – Fara mistouri, va rog Garantez si rog seriozitate.
Eu am inceput sa inchei asigurari obligatorii pentru. locuinte si RCA.
E cam mult de alergat pana te afla lumea, din 15 care te intreaba 10 doar voiau sa stie, pe 4 i-ai convins dar nu au bani, dar tot face 1 o asigurare. Mai ales acum, pana la 15 ianuarie, cam toate firmele au promotii si merge mai usor. Oricum, nu spera sa-ti iei BMW, dar banii de bere si de tigari (cel putin) ii scoti. SUCCES!
Nu e bun acel site.
Te sfatuiesc sa incerci sa faci bani ceva mai serios de atat. Uite, iti recomand o vizita pe site-ul:
http://www.munca-la-domiciliu.com
pentru a descoperi noi metode de lucru de acasa.
Pentru acei dintre voi care doresc sa faca un ban cinstit lucrand de acasa, am gasit un site destul de decent care iti ofera informatii despre cum sa faci bani online gratis. Este vorba despre site-ul www.munca-la-domiciliu.com
Nu cred ca o sa ne imbogatim peste noapte dar e mai bine decat nimic nu?
Este excrocherie si poate fi dat pe mana politiei - ca ai ceva date - ia gandeste-te cate persoane o fi excrocat smecherul asta - de ce nu da si telefonul sau adresa unde sa iei legatura cu el. i se poate face un fraglant - deci atentie, e vrajeala.
Eu lucrez cu ptc-urile (pay to click) pe vreo 5 site-uri serioase, din lista mea de vreo 30 care le aveam.Au plata instant, dovezi ale miilor de plati efectuate, suport, pagina contact, suport telefonic, deci nu e nicio problema.Ideea e ca am mers pe risc la inceput, am investit si mi-am cumparat pe toate Golden Member.
Investitia in timpul ala era undeva pe la 500 de euro, nu mai stiu exact, insa dupa doar o luna si vreo 20 de zile banii au fost recuperati. Avand in vedere ca acel pachet de golden este valabil un an, s-a dovedit a fi un succes.
Momentan am un venit de aprox. 280, 350 lunar cu o munca de doar o ora pe zi.
Pentru detalii ma puteti contacta la soul_of_ice666, bafta la toti.
Iti propun mai bine aceasta http://drept-md.com/ecodrive-club-oferim-lucru-la-domiciliu/
Toate detaliile acolo
Fraților! ar trebui să vă dați seama din start că e o excrocherie asta cu: trimite 50 ron in plic! de ce in plic și nu prin mandat poștal? pentru ca tu să incalci legea trimițând banii în plic și să nu ai nici o dovada că ai expediat această sumă și cui.în al doilea rând el să nu plătească impozit pe aceste sume, ș.a.m.d. Există totuși posibilitatea să lucrezi la domiciliu, numai că garanția se trimite prin transfer bancar. eu am lucrat o perioadă bună montaje electronice cu o companie americană. sunt deosebit de pretențioși.
Deci astea sunt tepe ordinare. Se pot face si bani de acasa muncind cinstit dar nu asa. Uite aici un articol care sper sa te lamureasca despre subiectul pixuri si munca la domiciliu: http://www.munca-la-domiciliu.biz/asamblari-pixuri-domiciliu
Inscriu Reprezentanti Avon.Plaseaza ca nou-reprezentant o comanda de minim 130 lei si primesti: ceasul Red Rock, 15% discount si setul de 5 cataloage cu 40% reducere.Nu uita discountul s-a marit este de 40 % - de exemplu la o comanda de 4 milioane discountul tau e de 1 milion. In plus poti plasa comanda cand doresti, se livreaza in 24-48 ore si ai termen de plata 18 zile.
Detalii la mail o.andreea26@yahoo.com sau http://avondeea.wordpress.com/
Devino lider Avon si te asteapta la confirmare un set de 15 produse in valoare de 464 lei iar apoi 200 de lei.pentru detalii o.andreea26@yahoo.com
Presupun ca banii astia (50 de lei) ar fi pentru plata componentelor si pentru a dovedi seriozitate. But who knows? Pana nu incerci... :-)
Se poate sa lucrezi de la domiciliu. Depinde insa in ce domeniu doresti. Viitorul este sumbru in ceea ce priveste domeniul alimentar. Poti sa lucrezi de la domiciliu in domeniul legumicol, daca doresti sa produci legume. Hrana ve trece atata timp cat vor fi oameni pe pamant. Daca discutam si de faptul ca vei produce legume de gradina, vei avea cautare si mai mare. Majoritatea legumelor sunt produse in sere si solarii. Tot ceea ce iti trebuie e o gradina, fie ca e a ta, fie ca o vei lua in arenda. Pt. mai multe detalii, urmareste clipul : http://www.youtube.com/watch?v=qrDR4tSegiQ
Iubita, daca stii pe cineva care lucreaza la domiciliu corect si cinstit te rog sa ma anunti si pe mine! am nevoie diperata de servici si nu ma pot deplasa datorita problemelor de sanatate. daca mai vede cineva aceasta rugamite sa ma contacteze la 0721828433 multumesc