La cum e criza si esti tanara sa lucrezi mai cresti putin sa te vada majora apoi lasi CV in toate magazinele si hipermarketuri. Taicameu a fost in brasov anul trecut si toti prietenii lui sunt someri unul de abia mai are de munca, treaba e complicata.
Buna Alexandra, am o veste buna pentru tine in cazul in care doresti sa facem o colaborare cu compania care este prezenta in orasul tau poti sa i-mi raspunzi la acest mesaj mentionez ca eu colaborez cu ea de 10 ani si este ok din toate punctele de vedere pentru mai multe detalii contact; tiriboxi@gmail.com
La varsta ta poti face multe. Important este sa ai langa tine pe cineva care te indruma corect.
Eu iti propun sa studiezi oportunitatea oferita de
www.ScNetRomania.ro/eoportunitati
nu este un job, nu trebuie sa platesti nimic dar poti sa castigi bani din cumparaturi.
incearca sa gandesti putin altfel decat majoritatea oamenilor, cauta sa faci ceva profitabil, o activitate care sa devina cu timpul afacere proprie.
Nu ai multe de facut la 15 ani...nimeni nu prea angajeaza minori! Poti sa te angajezi ca distribuitor de pliante, alta cale numai vad pentru tine pana la 18 ani! http://www.bizoo.ro/......ii-postale Uita-te aici, e chiar din Brasov! Suna la numarul ala de telefon daca vrei mai multe detalii!
Eu iti propun sa devii consultant Oriflame, castigul este nelimitat. Pentru mai multe info. ma poti contacta la numarul de telefon 0721304362(Eduard) sau pe mail nastase.eduard@gmail.com. Specific ca eu am 16 ani si am un venit intre 1000-1500 lei la 3 saptamani.