| RocknRolla a întrebat:

A mai vazut cineva afisele de la metrou referitoare la Festivalul George Enescu - "Unfolding the great stories"? Aveti idee cine a avut initiativa acestei campanii? Pe net nu gasesc absolut nimic despre asta. M-ar interesa mai multe informatii daca stiti.

3 răspunsuri:
| Zartbitter a răspuns:

Salut,
Din ce știu eu, e vorba de un fel de parteneriat între organizatorii festivalului și cei care dețin spațiile publicitare (Panoview parcă). Eu am înțeles că ei n-ar fi vrut să pună panourile goale de la început acolo (fiind un format deosebit pentru România, nu sunt multe agenții de publicitate care să pregătească machetele publicitare pentru dimensiunea asta, majoritatea sunt în raport 3/4 sau cel mult 1/2), așa că au decis să pună gratuit ceva ca să își promoveze spațiul. Eu sunt încântat să văd ceva frumos și să nu mi se tot vândă rahaturi la metrou, așa că aș prefera să rămână ele și să nu vină niciun client cu reclame acolo :-)

Dar, cu timpul vor apărea :-)

| RocknRolla explică (pentru Zartbitter):

Am inteles. Si mie mi se par superbe. Mi-ar fi placut sa fac rost de undeva de imaginile alea de pe net, dar vad ca nu le gasesc nicaieri...

| Zartbitter a răspuns:

Găsești aici o serie de fotografii de la festival:
http://cutiacufotografii.wordpress.com/......editia-xx/