Tot de Al. Dumas-Cei trei muşchetari, După 20 de ani, Cei patruzeci şi cinci, Doamna de Monsoreau, Cele două Diane, Vicontele de Bragelonne ori alte romane în genul capă şi spadă- Theophile Gautier-Căpitanul Fracasse, Paul Feval-Cocoşatul, Paul Feval-fiul-Fiul lui d´Artagnan, Maurice Druon-Regii blestemaţi, Michel Zevaco-Cavalerii Pardaillan, Fausta, Fausta învinsă, Epopeea dragostei, Pardaillan şi Fausta
Merci mult ...imi place mult sa citesc si sunt sigura ca aceste carti sunt frumoase...multzi obsedatzi de jocuri pe calculator imi spun ca nu stiu sa ma distrez si chestii de astea dar cartile sunt vietile altora traite si de noi si asta e super
Cum sa-l strice cititul? Cititul e arat, numai ca unii care sunt oligofreni si nu pot sa inteleaga arta compusului, scrisului, cititului nu vor citi niciodata o asemenea carte scrisa de un geniu. Tocmai ieri am terminaty regina Margot. Are 700 de pagini, nu mi-a luat decat 6 zile. O sa zici ca nu stiu sa ma distrez? Da, o sa zici! Dar 6 zile in care citesti 30 de minute nu iti strica. inseamna ca intr-o saptamana am citit 210 minute. Ce e rau in a citi?
Pot sa spuin ca am o viata, sunt sociabila, am o droaie de prieteni cu care ma distrez, dar in loc sa stau pe facebook 30 d eminute, le petrec cu cartea in mana.
Nici nu stiu de ce ma iau de unii ca tine, dar ma enerveaza superficialitatea ta. Dua ce o sa citesti aceasta carte sa mai spui ca cititul te strica. Vei invata despre rairi omenesti, despre ce inseamna familia si iuborea, plus ca vei stii o parte din trecut.
Stiu ca am multe greseli, dar cand ma enervez scriu repede si apr o gramada de pete in textul meu.
Oricum, tu stii ce e aia cratima?
Te inteleg total. Ador cititul si lumea ma apreciaza pentru ca citesc si pentru faptul ca am o viteza extraordinara cand citesc o carte buna.
Anonim2313 întreabă: