| adutzadragutza a întrebat:

Am si eu o intrebare.Deci la id meu este numele meu, dar cum fa c sa il schimb sa arate cu multe simboluri din alea, dar sa fie acelasi is. Stie cineva.Nu vreau raspunsuri urate.Primeste funda cel care imi explica cel mai bine.

Răspuns Câştigător
| nocomment_4400 a răspuns:

Deci... dai la messenger apoi dai la my contact details apoi scrii ce vrei acolo la name apoi dai save&close vezi e simplubig grinsi daca vrei si ca ceilalti sati vada numele care l-ai scris acolo si sa fii trecut la ei in lista cu acel nume atunci cand vb cu acea persoana dai ctrl+ shift+c repede una dupa alta di iti apare o chetie dai save andclose apoi dai finish si el trebuie sa-ti dea acc la ceea ce iai trimis u si gata te cheama asa cum vrei u in lista lui sper ca ai inteles si sper sa-mi dai mie fundita ca nu am niciunacrying

3 răspunsuri:
| Doi2 a răspuns:

Te bagi in lista, apoi dai pe tine click dreapta si mergi la contact details (jos)si scrii acolo ce nume vrei tu... poti deja sa imi dai fundawinking

| miky_1289 a răspuns:

Dai la messenger-my contact details si la name iti pui numele, sper ca te-am ajutat

| LollipopLover a răspuns:

Pai ii selectezi pe toti din lista apesi click dreapta pe mouse si iti apare o fereastra cu multe optiuni. De acolo alegi ''SEND MY CONTACT DETAILS '' si itit apare o alta fereastra in care scrie sus nume, prenume... si acolo inlocuiesti cum vrei tu apoi dai pe butonul ''Save & Close'' iar pe fereastra care va aparea dai finish si trimiti la toti noul tau nume la toti happy