| Cetateanulturmentat a întrebat:

Am vazut ca in ultimele cateva luni persista o intrebare pe tot internetul. Intrebarea este "rock sau manele?". Pentru mine raspundsul este evident dar am observat ca exista si discutii in contradictoriu. Deci, Rock sau manele?

Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Draga mea, întrebarea asta persistă de ani buni, nu doar de câteva luni. Şi clar, rock-ul. Oricum, nu poţi compara muzica cu...râgâiala aia homo despre bani şi *dujm@ni*.

9 răspunsuri:
| amdafa a răspuns:

Rock,cu siguranta! Urasc manelele!

| Pitzipoanca a răspuns:

Mhanele, fhrathele mheu, thraiti-ar familia tah!

| abcdefuck a răspuns:

Rock

| jolidon a răspuns:

De ce trebuie sa alegemlaughing)? hai sa zic ambelelaughing). La o bautureala nu se poate fara o manea. Nah ce sa facem, ne-am tiganizat si noi. Nu inteleg rostul intrebarii asteia atat de vechi printre noi. Ce e asta sondaj? Sunt total opuse genurile astea doua. Fiecare gen este pentru ce simti, pentru momente diferite, stari diferite, persoane diferite..Sigur, nu sunt genul de persoana care in singuratatea ei deplina asculta manele in căşti dar nici ciudata care la o petrecere nu simte ritmul de manea. Asta este. Pot sa afirm indiferent de cate injuraturi o sa imi iau ca le simt pe toate. Depinde de stare, ocazie si tot restul

| BiuL a răspuns:

Rock sau manele?
Niciuna. Muzica electronica big grin

| rockelle75 a răspuns:

Buna.
Bineinteles, rock.
Vik.

| Wøodenpints a răspuns:

Rock-ul şi manelele sunt douăgenuri pe care nu prea ai cum să le compari. Rock-ul este un gen de muzică recunoscut la nivel mondial, manelele sunt o chestie apăruta în România, unde nici aici nu-s recunoscute oficial ca gen de muzică. Este ca şi cum ai compara un măr cu o cană.

| Cetateanulturmentat explică (pentru Wøodenpints):

Sunt absolut de acord cu tine, dar vezi tu, exista oameni in Romania, care, isi pun problema asta la modul cel mai serios. Eu sunt clar pentru Rock dar UNII pun rockul la acelasi nivel cu manelele sau pun muzica "bumtii bumtii" chiar mai sus decat muzica Rock.Asta vroiam eu sa vad, cati intra la categoria UNII, lasand glumele.