Nu sunt scenarist dar am vazut foarte multe filme la viata mea. Sper sa nu interpretezi nasol ceea ce-ti voi spune, este o critica ce se vrea a fi constructiva. Nu am nici un interes sa te descurajez, daca devii un scenarist bun, vei face niste filme bune pe care eu le voiputa urmari cu placere. Cred ca e cazul sa mai citesti cateva carti si sa te mai uiti la cateva filme europene. De ce: ai o idee destul de agresiva (ceea ce nu e neaparat un lucru rau, violenta vinde - dar nici inedit). Pe de alta parte imi suna foarte a "temnita rosie" cu R.Ghere. Nr. 3: Personajul principal (Brittany) isi incalca practic toate principiile (ajunge prostituata din politista). Asta duce la desfiintarea eroului povestii. Poti avea surpriza ca la salvarea lui Brittany, nimeni sa nu reactioneze nicicum pentru ca nu ii mai atribuie nici un rol salvator. Inca un aspect: criminala nu are motiv sa ucida colegele prietenei sale decedate ci clientii. Da, e bun elementul surpriza, dar trebuie sa aiba si sens. In orice caz, nu fii descurajat, citeste mult si urmareste cat mai multe filme (necomerciale si comerciale deopotriva); astfel, mintea ta va incepe sa functioneze mult mai elaborat si mai inedit. Iti urez succes, si in masura in care pot, am sa citesc rezumatele scenariilor daca mi la vei trimite si vrei o parere!
Suna destul de bine. Daca iti doresti cu adevarat sa devi scenarist poti mai ales daca ai ambitie.