anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are cineva vreo intrebare despre balet? Eu sunt balerina in devenire si stiu destul de mult pentru nivelul meu, despre balet si as vrea sa aflu cat mai multe daca aveti pareri!big grin

9 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Am eu o intrebare: Este greu baletul?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Am si eu o intrebare: poti cumva, sa reformulezi mai logic, intrebarea asta?
Nu de alta, dar nu pricep ce vrei: sa afli TU mai multe din intrebarile noastre, sau sa ne luminezi pe noi, astia care habar n-aveam ca baletul exista?

| Ciprian a răspuns:

@ardnaxur1961, nu cred ca e bine sa fim rautaciosi. @daria2000 a vrut sa afle ce pareri avem despre balet, si in caz ca avem nelamuriri, sa ne explice, deoarece nimeni nu le stie pe toate, nimeni nu-i perfect! O zi buna!

| ilovemusic_7836 a răspuns:

DA am eu o intrebare : In varful poantelor ce se afla? Adica nu pot sa inteleg cum va sustineti in varf. Unde faci balet?

| b??????? a răspuns:

Iti raspund eu la intrebare ilovemusic.Pentru ca eu fac balet de 2 ani si jumatate in constanta la Oleg Danovski.
Eu am poante si in varf au un fel de carton foarte gros care te sustine dar trebuie sa ai si tu echilibru fiindca altfel cazi.

| Aka_4180 a răspuns:

Daria, as vrea sa stiu daca exista vreo carte despre istoria muzicii de balet. Eu am un ghid de balet din '73, de Iosif Sava. Mama mea a fost balerina si mi-a insuflat si mie aceasta pasiune pentru balet. Exista Istoria religiilor, istoria lumii, Istoria muzicii europene dar numai o istorie a muzicii de balet nu exista. Sau poate ca exista dar eu inca nu am aflat. Iti doresc multa bafta in tot ceea ce faci.

| pufoshenia_3590 a răspuns:

Daria2000 prea te dai mare fara suparare.Esti balerina in devenire? hai pa!

| daria2000 a răspuns (pentru Ciprian):

Da! E greu baletul!

| Lorelay0804 a răspuns:

Unde ar trebui sa "studiezi" pentru a deveni balerina?