| Pyskiss a întrebat:

"As vrea foarte mult sa-mi formez vocea, sa fie mai melodioasa, mai placuta, aveti vreo solutie, vreun sfat?"Dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| voiebuna11 a răspuns:

De obicei se mananca miere asa se zice in popor ca daca mananci miere iti faci vocea mai "dulce" dar vocea nu prea are cum sa se schimbe.Desigur sunt persoane carora odata cu maturizarea vocea lor se "imbunatateste". Daca deja ai o voce melodioasa atunci iti recomand scoala de muzica sau karaoke. Sper ca ti-am fost de folos!

9 răspunsuri:
| Jameson a răspuns:

Sa canti mai mult dupa melodii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa faci karaoke sau da drumu la televizor ia-ti telecomanda in mana si incepi sa canti laughing)

| Tepes_Vlad_1980_PXpP a răspuns:

Du-te la scoala de muzica! Acolo inveti notele etc.

| Yusuke16 a răspuns:

Ca sa ai o voce mai placuta mananca multa miere, fara paine fara nimic...

| Pyskiss explică (pentru voiebuna11):

Dar asta estraight face faza e ca nu stiu daca am voce melodioasastraight face adica cand, cant eu imi suna bine, cand ma inregistrez suna tot bine, numai nu asa ca, cand, cant fara sa ma inregistrezstraight face

| Pyskiss explică (pentru voiebuna11):

Dar vocea. cand ne maturizam. pana la ce varsta ti se poate? 18-19 ani ti se tot schimba vocea nu?

| voiebuna11 a răspuns (pentru Pyskiss):

Poi da pana la 18-19 ani se schimba vocea radical...si mai incolo dar nu prea tare. daca tie iti suna bine intreaba pe cine are ureche muzicala sau pe un prof de muzica un cantaret cv..sa iti dea cv sfaturiwinking sper ca ti-am fost de folos!

| Mirunalalala a răspuns:

Incearca sa canti la un instrument, te ajuta sa nu canti fals sau ai grija sa nu mananci ceva foarte rece sau foarte cald.

| Pyskiss explică (pentru Mirunalalala):

Cant la chitara:X si e adevarat da si daca cant fara instrument pot canta, nu falsez, bine exceptii unele piesewinking doar ca nu stiu cce sa iau sa mi-a faca vocea mai melodioasa, mai tandra, nu stiu cum sa zic, asa mai tacuta, linathinking ce sa beau, ce sa facthinking