Va dati-mi si mie un webkinz sunt amarata stiu ca veti rade de minedar nu am bani si sunt necajita mama a murit si acum tatal meu are grija de mine, va rog dati-mi si mie un cod nefolosit daca vreti sa imi dati si mie unul va rog ma gasiti pe id alexandra_elenuta_bubulina
Buna iti dau eu e Use:Andla Parola : nu stiu ca e unei prietene dar ea mi-a dat codul potis a ii scimbi parola la AM UITAT PAROLA Codul e :MMX9EPHT sper sa te ajute
Ca iti da cineva sa adica noi dem bani pentru tine nu ti se oare ca esti cam... fa-ti de proba
Oo buna am revenit p site sh am mult mai multi webkinz acum am 23 i'am primit de la nasha mea din America sunt tare draguti am o groaza sh signature sh normali am sh zumm sh lil'kinz
Oo buna am revenit p site sh am mult mai multi webkinz acum am 23 i'am primit de la nasha mea din America sunt tare dragutzi am o groaza sh signature sh normali am sh zumm sh lil'kinz
Oo buna am revenit pe site app acum am mult mai multi webkinzi 23 o sa-ti dau sh tie un cod dar nnu il public pe site ca nu vreau sa il ia toata lumea id'ul meu esyte mariaandreas2008 ne vedem sh daca ma dd in listsa spune-mi ca esti de pe TPU cu intrebarea As vre... ma rog bye vb pe mess
MihaiAndronic întreabă: