Poti sa-ti faci cont de proba.intri pe sait dai pe membru nou, apoi dai pe vreau sa creez un cont de proba.acolo o sa-ti apara o pasare care iti va spune ce sa faci. ascult-o cu atentie, noteaza datele despre contul dau(cum ai vrea sa fie)scrie parola si...gata. ai un cont nou.iti dau un sfat:sa iei la inceput lucruri ieftine ca n-o sa-ti mai ajunga banii. unele locuri vor fi inaccesibile totusi.joaca-te ca sa castigi bani.ca sa deblochezi locurile inaccesibile trebuie sa faci anumite lucruri.sunt si alte locuri unde poti sa faci bani. dai pe "padurea fermecata " si acolo vei gasi ceva ce se numeste cautarea de stele. citeste informatiile si ancepe. dar mai intai dai pe harta kinzville.acolo vei gasi tot orasul imbodobit pentru ca na... e craciun.in fiecare zi du-te la clinica dr.Qack pentru a-ti spune de sanatatea animalutului tau. te las pe tine sa descoperi in continuare. distractie placuta! ne vedem acolo!
Sunt niste pacaleli eu am un cont fatra cod tot ce trebuie sa faceti este; itraTI LA LOGARE[LOGIN] SCRIETIVA DATELE DUPA alegeti parola la confirmare mai scrieti parola aleasa si dati maI DEPARTE PANA AJUNGETI LA contul dumneavoastra eu am p; ana acum 7 conturi de unele m-am plictisit si scrieti-mi ce conmt doriti alegeti[tina; nini1; nini2 ]
MihaiAndronic întreabă: