Te-as da eu sincer! Da am doar de mazin! Si i l-an promis lui BLOCHED, daca nu imparte contul cu mine ti- dau!
Care vrea 100 de coduri webkinz si mai multe dati-mi add la mess:joe_jonas116@yahoo.com
Va voi scrie 2 conturi Webkinz. O pisicuta fata si un catel baiat. 1. Nume de utilizator: Xindyna80 si Parola: Abcdef28 Nume de utilizator: Xinidel45 Parola: c285ABTJ. Sper ca va veti distra pe acesti Webkinji creati de mine.
Iti dau eu frate un cod numai aculta pe prostii astia du-te si desfai eticheta unuia care iti plac scrie pe telefon codul repede si voala ai un cod si poti sa-ti faci si cont...sau iti dau eu un cont alexia1 si parola liviu e iubitu care mi l-a furat nemernica asta si de aia va spun contul ei ca sa facketi ce vreti cu el... ok
Florin, in primul rand in Carrefour cand te uiti la un animalut webkinz nu i se vede codul.
Te duci la o librarie(magazin) si ceri frumos la vanzator sa iti dea un webkinz.eu am 5 webkinzsi. ar trebui sa nu iti cumperi multe animalute webkinz. pentru ca este foarte greu sa ii ingrijesti.
Iti dau eu ca am un cont cu 2 webkinzi bagama la idi bea13_betty si til dau
MihaiAndronic întreabă: