anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea si eu un cod webkinz va rog frumos nefolosit

716 răspunsuri:
| frumy2011 a răspuns:

Am furat odata un cod si acum il folosesc

| romania_6061 a răspuns:

Am unul eq34r6taq

| ioana_7799 a răspuns:

Cine imi da si mie un cod webkinz ca mie mi-a expirat.PLZhappy

| Franciiiiiiiii a răspuns:

Draga crede-ma n-am

| nebuna00 a răspuns:

Eu am 3 webkinz iti dau eu unul ca eu nu ma joc pe el numele este stephanystephany15 iar parola frumoasa sau frumusica incercati ca nu a mai intrat pe mult pe el ca? mai discutam...

| disi a răspuns:

Du-te la magazin si cumpara un webkinz(de care vrei tu)si vei avea un code webkinz nefolosit.

| disi a răspuns:

Du-te la magazin si cumparati un webkinz!

| Cosmina_8537 a răspuns:

Site-ul asta http://fripta.com/u.php?user=Cosminitza are multe coduri si conturi...succes la distractie

| dumitrita25 a răspuns:

:d

| UtilizatorTotiPentruUnu a răspuns:

Florinn eu am o idee mai buna...cumparati nene cai ieftin adica de lux 1, milion s ceva de ex e mult!?! nu no elaughing

| danielamiruna48 a răspuns:

Uitati eu nu vreau sa va mint nu am motiv dar stiu sa fac conturi de proba ne putem consulta pe idul meu de mess daniela_miruna488 si nu vreau sa va mint pentru ca m-am gandit asa :daca tot stiu sa fac de ce sa nu le fac si altora doar ce am de pierdul doar eu stiu cum e cand cineva nu vrea sa-mi faca conturi aveti incredere in mine va astept paaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii ca nu este neaparata nevoie sa ai cod raised eyebrows. Poti sa iti faci cont de proba. Nu trebuie obligatoriu sa ai un animalut special. Numa iti pierzi banii pe care i-ai potea folosi la altceva. Dar asta este parerea mea. big grinhappybig grinhappybig grinhappybig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ana, nu mai da asa public! Mai bine cere ID-ul la cine vrea, daca tatal tau lucreaza la fabrica Webkinz, cere-i un cod nefolosit si il dai la cine ti-o dat ID-ul. Ca asa toti care au deja cod iau codurile noi pe care le publici tu si aia care nu au deloc pentru ca nu isi permit un animalut Webkinz nu mai pot sa le foloseasca. Mai bine da-le particular.winkingwinkingwinkingwinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce-i aia "funda"? Imi raspunde si mie cineva? Va Rog!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vreau sa te jignesc sau ceva, dar daca esti saraca, cum ai un calculator? Si oricum ( iarasi fara rautate ) nu se prea zice asa : "sunt saraca"! Intelegi ce zic?

| ruxacica a răspuns:

Salut! poate cineva cumva sa-mi trimeata codul de la un webkinz prin mesaj la nr.-ul de tel: 0760395462

| dorin_9972 a răspuns:

Eu am 9 webkinsi dar nu pot sa ati dau parola mea.imi pare rau!

| dorin_9972 a răspuns:

Pot sa ati dau contul meu si acela este nume de utilizator calin iustin parola nilac7.

| Loredana_4143 a răspuns:

As dori si eu un cont webkinz cu cod daca candva nu il mai foloseste...big grinpls

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)

| OanaVlad a răspuns:

Am cod dai folosit tongue

| andreea221 a răspuns:

Buna. pe mine ma cheama Anda. Eu sunt o fata de 16 ani.Eu joc webkin de la 9 ani. si va rog eu acuum o sa va dau un cont cu 17 animalute ca eu sunt bogata si pot sa imi iau multe coduri.id:anda16 si pw: andra, daca nu merge inseamna ca a schimbat cineva pw.

| cracken99_2485 a răspuns:

Du-te tu scrie in palma cateva ...si spune-mi si mie unu plzzzzpuppy dog eyespuppy dog eyes

| andrei16789 a răspuns:

Eu am 27 de webkinji dar nu dau

| aalexandradumitru a răspuns:

Mona12 daca iti stii parola si adresa intra ca de 24 martie au anuntat ca conturile nu mai expira si te poti bucura ca la inceput

| Clausdfghj a răspuns:

Iti dau p...a in gura daca vrei proasto

| MadyMadalinaa16 a răspuns:

Din pacate nu stiu daca iti va da cineva

(parerea mea)-nu te supara, (te rog,nu vrea sa fiu rautacioasa), dar, nu cred ca este foarte mult unul(incerc sa iti explic intr-un mod cat mai civilizat: aceste animale costa intre 28-50 lei, de ziua copilului aparusera la MIC.RO animalute weakinz la 18 lei(nu mi se parea o saracie) si...eu am 3 weakinz: incearca sa le ceri parintilor tai un weakinz la o zi mai onomastica cum ar fi:ziua ta, ziua copilului, craciunul, pastele... Sper ca am putut sa iti fiu de ajutor. Te pup si iti urez bafta!

| CMihaela a răspuns:

Am eu unul,nu ma joc, l-am primit cadou dar nu ma joc pe el, baga-ma pe mess e-mailul meu este: carmen_mihaela_dragutica@yahoo.com!
Cere-l si il vei primi!

| iulyluvy a răspuns:

Ok iti dau eu:dar nu unul iti dau 4:er7hf8ig,ut8rmv84,75hg84jf,urt7rfj6.Sa te bucuri de ele hoato ca sa poti sa ii duci pe altii in eroare nesimntita

| ramona_3149 a răspuns:

Eu am 14 webkinzii dar sunt deja folositi scuze

Întrebări similare