anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea si eu un cod webkinz va rog frumos nefolosit

703 răspunsuri:
| disi a răspuns:

Du-te la magazin si cumpara un webkinz(de care vrei tu)si vei avea un code webkinz nefolosit.

| disi a răspuns:

Du-te la magazin si cumparati un webkinz!

| pissy_5555 a răspuns:

Poti sa-ti faci cont de proba.intri pe sait dai pe membru nou, apoi dai pe vreau sa creez un cont de proba.acolo o sa-ti apara o pasare care iti va spune ce sa faci. ascult-o cu atentie, noteaza datele despre contul dau(cum ai vrea sa fie)scrie parola si...gata. ai un cont nou.iti dau un sfat:sa iei la inceput lucruri ieftine ca n-o sa-ti mai ajunga banii. unele locuri vor fi inaccesibile totusi.joaca-te ca sa castigi bani.ca sa deblochezi locurile inaccesibile trebuie sa faci anumite lucruri.sunt si alte locuri unde poti sa faci bani. dai pe "padurea fermecata " si acolo vei gasi ceva ce se numeste cautarea de stele. citeste informatiile si ancepe. dar mai intai dai pe harta kinzville.acolo vei gasi tot orasul imbodobit pentru ca na... e craciun.in fiecare zi du-te la clinica dr.Qack pentru a-ti spune de sanatatea animalutului tau. te las pe tine sa descoperi in continuare. distractie placuta! ne vedem acolo!

| bianca_3465 a răspuns:

Imi poti da mie contul te rog

| hannah09 a răspuns (pentru bianca_3465):

Eu hannah 09 nu vreau nefolosit signatur iti dau schim cod nefolosit signatur daca e corect batem palma

| frumy2011 a răspuns:

Du-te in Carrefour, fura un cod si cand ajungi acasa, foloseste-lcrying

| frumy2011 a răspuns:

Am furat odata un cod si acum il folosesc

| denisa123 a răspuns:

Iti dau eu :username:denisuk123456789 password:lauricafrumusica uite iti dau si codul:7h9j0d4h sa va bucurati de el toti copiii

| Franciiiiiiiii a răspuns:

Draga crede-ma n-am

| stefan_7429 a răspuns:

Cumparati unul

| Alekaaa a răspuns:

Poate cineva sa imi explice si mie ca intru p wekinz? am cont dar...nu imi mai arata log in ca sa imi scriu paroma si numele! nu ma lasa sa sxriu parola si numele ca fac?

| antoniaa66 a răspuns:

Mai bine cumpara un webkinzhappy

| Denis00000 a răspuns:

Va rog frumos daa aveti un cod ne folosit webkinz si n-aveti ce face cu el va rog sa mi-l dati pentru sora mea mai mik care tot iii nebuneste pe pariti mei va roghappy
ID MEU pericolpublicdenisdenis va rog frumos sa imi ziceti va voi voi multumihappy pa si nu uitati:*:*

| Denis00000 a răspuns:

Va rog frumos daca aveti un cod webkinz nefolosit sa mi-l dati mie ii trebuie surori mele iii tot inebuneste pe parinti mei sai cumpere si parintti mei nu gasesc id mew este pericolpublicdenisdenis va roggggggg frumos sa imi dati un cod o sa fa fiu recunoscator happy va roghappy sad

| mariaiulia a răspuns:

Cumpararti unul din:billa,carefoor, metro, etc.

| dorin_9972 a răspuns:

Eu am 9 webkinsi dar nu pot sa ati dau parola mea.imi pare rau!

| dorin_9972 a răspuns:

Pot sa ati dau contul meu si acela este nume de utilizator calin iustin parola nilac7.

| CMihaela a răspuns:

Am eu unul,nu ma joc, l-am primit cadou dar nu ma joc pe el, baga-ma pe mess e-mailul meu este: carmen_mihaela_dragutica@yahoo.com!
Cere-l si il vei primi!

| ioana_7799 a răspuns:

Cine imi da si mie un cod webkinz ca mie mi-a expirat.PLZhappy

| LegendR0 a răspuns:

Dati-mi si mie un cod webkinz nefolosit plsss pe emailu nightsro_nightsro@yahoo.com pls

| iligeo a răspuns:

As vrea sa va dau eu un cod webkinz 7hh643po

| Lefter_Gabriel_1975 a răspuns:

Va rog frumos domnule gabriel

| Angel_Roby_1974 a răspuns:

Cumpara-ti din magazinul "Real". De-acolo mi-am cumparat si eu un animalut webkinz cu cod cu 25 de lei happy

| biaene a răspuns:

Da stiu si eu cum e sa ai un cont de proba! si eu doresc dar parintii zic ca-i o prostie si de aia nu mi-l cumpara!

| kawanari a răspuns:

Salut! am primit un email cam urat! sora mea (nu dau nume) a zis ca de pe acest site a gasit un cont si a schimbat parola! ei bine, cred ca cel care plange dupa contul sau (fondatorul intrebarii) sa imi dea un email la alexy_girl98@yahoo.com iar eu ii dau parola de la sora mea (nu dau nume)

| cristian_8102 a răspuns:

Hey buna st cristi si as vrea daca se poate un cod webkinz nefolosit daca are candva sa mi-l dea la adresa de mess jhonytest30
multumesc oricum

| sarah2001 a răspuns:

Iti dau eu unul:webk984l

| romania_6061 a răspuns:

Am unul eq34r6taq

| nebuna00 a răspuns:

Eu am 3 webkinz iti dau eu unul ca eu nu ma joc pe el numele este stephanystephany15 iar parola frumoasa sau frumusica incercati ca nu a mai intrat pe mult pe el ca? mai discutam...

| danielamiruna48 a răspuns:

Uitati eu nu vreau sa va mint nu am motiv dar stiu sa fac conturi de proba ne putem consulta pe idul meu de mess daniela_miruna488 si nu vreau sa va mint pentru ca m-am gandit asa :daca tot stiu sa fac de ce sa nu le fac si altora doar ce am de pierdul doar eu stiu cum e cand cineva nu vrea sa-mi faca conturi aveti incredere in mine va astept paaaaa

| cracken99_2485 a răspuns:

Du-te tu scrie in palma cateva ...si spune-mi si mie unu plzzzzpuppy dog eyespuppy dog eyes

Întrebări similare