| waXonwaXoff a întrebat:

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SF si romanticlaughing Nu are rost sa alegem dintre ele. Fiecare este frumos in categoria sa. Superman sau Avatar? smug Titanic sau Casablanca? Prefer Superman, in anii '78 sa realizezi un asa film era o performanta unica in lume. Iar Avatar nu a facut decat sa dezvolte.
Si Casablanca(1942) cine a vazut acest film, imediat s-a indragostit de el.

78 răspunsuri:
| Alina a răspuns:

Titanic :X

| Яùxsi a răspuns:

Titanicul ca Avatarul nu l-am vazut laughing

| ioana_5244 a răspuns:

Titaniclove struck

| EUSIATIT a răspuns:

Sincer TItanicul desi deja nu mai are acel farmec ca atunci cind a aparut. dar [avatar]nici vb o porcarie nu stiu ce vedeti interesant. sau vreti sa fiti in pas cu notatile.moderni

| Oktavian a răspuns:

Titanic

| IuliaAle a răspuns:

Nu poti compara un film atat de sentimental, de plin de iubire si bazat pe un fapt real cu... un sf, cu o lume imaginara! Titanic Titanic Titanic!

| tango a răspuns:

Titanic

| razadeluna a răspuns:

| insomnia a răspuns:

Titanic happy

| răcsvan a răspuns:

Titanicul a fost pentru generaţia părinţilor noştri, iar Avatar e pentru generaţia noastră.

| mirunette a răspuns:

Titanicul este mai frumos eu l-am vazut dar avatar nu l-am vazut

| WestSid3 a răspuns:

Titanic, desigur love struck

| MadNNNeS a răspuns:

Titanic

| ZambescSiGata a răspuns:

Normal ca titanic! Nici nu se compara! Avatar este un film sf iar titanic este ceva luat dupa fapte reale:X:X

| maryse_9270 a răspuns:

Titanic.
Doamne, ce am mai plans la filmul ala, mai ales cand il striga Rose pe Jack sa se trezeasca, dar el nu se mai trezea...crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tre' sa fii nebun sa compari Avatarul cu Titanicul.Nu mi-a placut nici Titanic, dar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Titanic e pe departe mai bun dar oricum nici el nu e stralucit... incearca The curious case of Benjamin Buttonwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Titanic : romantic, drama bazata pe o poveste reala
Avatar: 3D, actiune, aventura, sf

Sunt amandoua filme, cam asta e singura asemanare.
Imi plac amandoua. Depinde de starea de spirit - pot alege unul in detrimentul celuilalt, dar nu l-as exclude pe niciunul. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau changeling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.piscine-ecologice.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Titanic frate.:X:X:X:X
ce avatar toata lumea e moarta dupa avatar laughing
titanic e super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@acid -Se pare ca tie trebuie sa-ti desenez ca sa intelegi raspunsul meu. Dar vad ca nu prea ai habar de filme adevarate. Ma intreb ce legatura ai tu cu lumea cinematografului. Asa ca mai bine taci, pari mai destept! Nu stii sa faci diferanta in SF si drama? Foarte grav! Intre romantic si drama? Foarte grav! Ce naibii gasesti tu SF in Titanic? Apa?rolling on the floor Ce gasesti romantic in Avatar? Ciudateniile alea? Ai fantezii cu ele?rolling on the floor
Mare varza e in capul tau. Daca nici la filme nu ma pricep, atunci cine, tu? Care imi spui de Titanic ca e SF? si strabunicul stie ca titanic e drama. Lasa-te de filme! Mai bine uita-te la desene.
Si ca sa te lamuresc: Nici unul! Pentru ca sunt filme din categorii diferite. Iar in acele categorii nu isi merita locul 1. Cand termini facultatea de film sa comentezi decizia mea, pana atunci nu ma intereseaza parerea unui simplu copil de cinema.

Scuze de off topichappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, avatar ca e acum in topuri. Dar Titanic ramane 4 everwinking

Aleg avatarbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Titanic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca titanic :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avatar, titanic l-am vazut deja de 30 de ori si-a pierdut farmecul desi la incepu mi-a placut de numalaughing. toate lucrurile omenesti se invechesc si mereu vin altele noi ^-^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Titanic:X...nu imi place avatar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt doua filme pe care e ciudat sa le compari... nu de alta, dar unul este sf altul romantic.
oricum, daca vrei neaparat un raspuns, avatar.

e cel mai tare film ever. :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Titanic. avatar e pentru copii(fara suparare).

| Demise a răspuns:

Titanic!

Întrebări similare