SF si romantic Nu are rost sa alegem dintre ele. Fiecare este frumos in categoria sa. Superman sau Avatar? Titanic sau Casablanca? Prefer Superman, in anii '78 sa realizezi un asa film era o performanta unica in lume. Iar Avatar nu a facut decat sa dezvolte.
Si Casablanca(1942) cine a vazut acest film, imediat s-a indragostit de el.
Sincer TItanicul desi deja nu mai are acel farmec ca atunci cind a aparut. dar [avatar]nici vb o porcarie nu stiu ce vedeti interesant. sau vreti sa fiti in pas cu notatile.moderni
Nu poti compara un film atat de sentimental, de plin de iubire si bazat pe un fapt real cu... un sf, cu o lume imaginara! Titanic Titanic Titanic!
Titanicul a fost pentru generaţia părinţilor noştri, iar Avatar e pentru generaţia noastră.
Normal ca titanic! Nici nu se compara! Avatar este un film sf iar titanic este ceva luat dupa fapte reale:X:X
Titanic.
Doamne, ce am mai plans la filmul ala, mai ales cand il striga Rose pe Jack sa se trezeasca, dar el nu se mai trezea...
@acid -Se pare ca tie trebuie sa-ti desenez ca sa intelegi raspunsul meu. Dar vad ca nu prea ai habar de filme adevarate. Ma intreb ce legatura ai tu cu lumea cinematografului. Asa ca mai bine taci, pari mai destept! Nu stii sa faci diferanta in SF si drama? Foarte grav! Intre romantic si drama? Foarte grav! Ce naibii gasesti tu SF in Titanic? Apa? Ce gasesti romantic in Avatar? Ciudateniile alea? Ai fantezii cu ele?
Mare varza e in capul tau. Daca nici la filme nu ma pricep, atunci cine, tu? Care imi spui de Titanic ca e SF? si strabunicul stie ca titanic e drama. Lasa-te de filme! Mai bine uita-te la desene.
Si ca sa te lamuresc: Nici unul! Pentru ca sunt filme din categorii diferite. Iar in acele categorii nu isi merita locul 1. Cand termini facultatea de film sa comentezi decizia mea, pana atunci nu ma intereseaza parerea unui simplu copil de cinema.
Scuze de off topic