SF si romantic Nu are rost sa alegem dintre ele. Fiecare este frumos in categoria sa. Superman sau Avatar? Titanic sau Casablanca? Prefer Superman, in anii '78 sa realizezi un asa film era o performanta unica in lume. Iar Avatar nu a facut decat sa dezvolte.
Si Casablanca(1942) cine a vazut acest film, imediat s-a indragostit de el.
Ambele
dar depinde care titanic
cel cu leonardo di'caprio e de neintrecut
si avatar este frumos
dar pana la urma
aleg titanic
Ambele au o poveste aparte... nu cred ca o sa fie depasit Titanicul vreodata, dar nici Avatar, mai ales.
Hai sa fim seriosi... avataru ii mic copil pe langa titanic si pe langa alte muuuuulte filme.nu imi vine sa cred ca poate cineva compara un film de duzina cu adevaratele capodopere
Titanicul a fost pentru generaţia părinţilor noştri, iar Avatar e pentru generaţia noastră.
Doamne fereste... LOGIC ca TITANIC! dupa mine Titanic ramane cel mai bun film facut vreodata.
Mie mi-au placut ambele filme dar tot titanicul e pe primul loc(cel cu leonardo di caprio)
Niciunul.Totusi daca as fi nevoita sa aleg ceva as alege Avatar, nu pentru poveste ci pentru grafica.pentru ca intr-adevar e f bine pus la punct la cap asta(dar doar atat). povestea slaba in ambele filme, totusi putin mai ok in Titanic insa la fel de,,, siropoasa.
@arhivistu F bun raspuns! ma bucur ca mai sunt si persoane care considera Avatar-ul in film de duzina asa cum dealtfel si este
Sincer TItanicul desi deja nu mai are acel farmec ca atunci cind a aparut. dar [avatar]nici vb o porcarie nu stiu ce vedeti interesant. sau vreti sa fiti in pas cu notatile.moderni