Copile,noi astia,, batrani'' am trecut prin ceea ce se spune acolo!
Daca respectul fata de generatia noastra nu tine de tine e problema ta!
Acum se plang fetele ca nu gasesc gagiu si baietii ca raman burlaci pe vecie - vin indienii sa faca familii prin RO
Un nesimtit care m-a tot muscat de fund. Nu mai este. A "zburat".
Mai mult, am vrut sa pornesc o discutie despre viata noastra de atunci. Sa vad ce parere aveti voi tanara generatie.
Răzbunarea este arma prostului, în concluzie cei 7 ani de acasa contează foarte mult.
Nu stiu daca razbunarea-i arma prostului dar mai idiot este cine te jigneste, loveste, abuzeaza, primul. Si in Biblie scrie dinte pentru dinte. Bine! Nu ca Biblia ar fi cine stie ce carte, doar una care se contrazice pe sine.
Asa este! N-a zis nimeni ca toti sunt la fel doar ca testele PISA arata, ingrijorator, o scadere a nivelului de inteligenta in procente. Cand ai mai putina inteligenta ajungi si la situatia "Ba, prostule, tu stii cine e tata?"
Sa fi mandru ce era pe vremea comunismului... nici nu stiu cum sa-ti spun: ori esti tu mai slab de minte ori ai cazut in cap, sau poate si una si alta!
De fapt generatia `60-`70 probabil e cea mai tembela pe care a avut-o vreodata Romania. Ce s-a intamplat in anii 1990-2010 in Romania, adica in vremea in care generatia asta era in deplinatatea "capacitatii" ei, evidentiaza clar asta. E generatia "Noi muncim, nu gandim!", exact sloganul sub care s-a prezentat in anii `90.
Generatia la care Iliescu, Vadim si altii de teapa lor au avut mare succes. Rezultatele se vad astazi.
"Cand ai mai putina inteligenta ajungi si la situatia "Ba, prostule, tu stii cine e tata?"
Culmea e ca de cele mai multe ori tac-su e tocmai unul din ala care a purtat cu mandrie cravata de pionier. Esecurile generatiei actuale sunt tocmai consecintele imbecilitatii generatiei aleia. Pana la urma, exact aia i-au educat.
Teste PISA demonstreaza altceva. Generatiile actuale sunt din ce in ce mai analfabete si analfabete functional.
Incearca sa te situezi la nivelul persoanelor necazute in cap prin a nu jigni!
"Generatiile actuale sunt din ce in ce mai analfabete si analfabete functional."
Educatia acestei generatii e data de cea de dinainte. Cand o generatie are probleme, daca nu au existat ceva convulsii grave sociale, politice, armate, etc (si nu au fost, ba dimpotriva, a fost o ocazie unica de a iesi din rahat), de vina este generatia anterioara.
Nu in majoritate. Foarte multi copii cu boli. Pe vremea generatiilor anterioare nu erau atatia. Mai mult, nu le pasa. Multi copii au prins faptul ca nu ai voie sa-i bati si pur si simplu spun: nu vreau. Plimbatul prin clasa era de neconceput inainte. Acum profesorii nu-i mai pot stapani si nici parintii. Care-i ura cea mai mare a elevului? Invatatul! Din clasa mea de liceu, de circa 31 de elevi toti au urmat postliceale sau facultati in conditiile in care locurile erau limitate si concurenta era acerba. Doar cei care au murit n-au ajuns ceva in viata. Ceilalti suntemi fosti asistenti medicali, subingineri, profesori, ingineri, ofiteri, si o judecatoare. Astazi se duc, fac facultatea pe banii taticului si apoi ajung sa vanda in magazin. Un vecin al meu a facut facultatea economica. N-a reusit nicaieri ca nu se pricepe. Noroc ca a plecat in Germania la transat porci. Baiatul meu a facut dreptul, desi i-am explicat ca nu-i de el. Si-a dat seama si a facut masteratul in agricultura (legumicultura) pentru ca acolo se pricepe. Acum are propria-i ferma si castiga bani frumosi. Diferente!
Nu se intampla asa ceva, ai stat tu prea mult pe TPU, unde in fiecare zi aceeasi persoana face un nou cont cu povesti similare. Deci la faza cu indienii, ei vin la bani si sta "acasa" unde-i merge bine, asta am descoperit mai nou.
Liderii diferiti schimba normele sociale, ceilalti doar fac ce le place lor pentru atentie, mariri de rang si castiguri, iar ca sa aiba voie sa faca, trebuie sa-i placa "lu' sefu'". Cred ca am avut o educatie buna cand eram mica, dar apoi s-a schimbat lumea.
Lasa tampeniile astea si fi utila aici, nu spune fenomene paranormale
DamianStefan întreabă:
ZloteaIulian întreabă: