Ca forma,traire poetica, stare de spirit transmisa, e foarte buna.Sunt unele imagini extrem de reusite:albul strapuns de o mantie cenita, statuia de arama a catedralei s.a.totul intr-o atmosfera ce tine de simbolism si sugerand un tablou impresionist. Poezia este foarte buna; poate putin cam prea apasata si neconvingatoare ideea de blestem.Pluteste in aer o nuanta de amenintatoare apocalipsa.Cred ca poezia ar castiga in luminozitate daca ai renunta la ea.Dar e doar o sugestie; poetul stie cel mai bine ce se petrece in sufletul sau.Ca o concluzie, poezia este excelenta.Mai asteptam si altele ca sa te cunoastem mai bine; pe tine si talentul tau.Numai bine.
Imi place mult. Este extrem de expresiva. Daca tu ai compus-o, continua. Poate ca pina la urma nu vei fi un Eminescu, insa poate iesi ceva bun, de care multi sa se bucure.
Ai stofa, nu stiu ce sa zic de titlu, poate mai bine se potriveste "Eterna Tranzitie", dar stii tu mai bine.
Mie mi-o placut f.mult.
Ii frumoasa dar as spune ca titlul ar trebui sa aiba legatura cu anotimpul toamna