anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bloody mary este o legenda adevarata?

115 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este adevarat eu una cred in ea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ati auzit voi vreodata un copil(om)mort la stiri, eu, celputin nu am auzit deci nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sumt doar superstiti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer...nu cred pana nu vad cu ochii mei dar in niciun caz sa nu faceti ritualul poate ca e adevarat, sa nu credeti pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am incercat si eu faza asta.Este cam asa:faci rost de 12 lumanari si, in casa la ora 23. 59 (daca stai la casa) spui de 12 ori BLOODY MARY. Oglinda trebuie privita cu atentie. Dupa aceea astepti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa va spun ceva importan fosta mea prietena a incercat si a murit nu incercati asa ceva va spun sincer nu vas minti cand este vorba de asta si nu mint nu incercati am promis prietenii mele ca daca ea va traii voi face-o si eu dar nu am putut fiindca a murit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bloody Mary o tampenie adevarata bloody mary a fost regina angliei era numita asa pentru ca sub domnia sa a ars pe rug decapitat executat orice practicant al unei alte religi in afara de cea catolica incetati cu tampeniile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as incerca sa fac asta, dar imi este frica sa nu ma omoare.
Ca de exemplu daca as avea inca o viata as incerca... dar asa nu ma risclaughinglaughingmai bine stau la locul meu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este adevarata. este urata.nu vreti sa o vedeti! de ce? pentru ca nu exista
nu este adevarat ce se zice eu am incercat in multe feluri dar degeaba nu a mers si nici nu va merge credeti-ma pe cuvant

| MyLovee a răspuns:

Cautati pe http://www.lovendal.net/wp52/bloody-mary-fecioara-cea-sangeroasa/ este si acolo legenda lui bloody mary si eu vreau sa o citesc dar sa o incerc nu prea am curaj sa incerc chestia asta si oricum nu vreau sa mor

| Detecandy a răspuns:

Ce secstraight face am citit multe speculatii raised eyebrows unii ziceau ca trebuie cu 2 lumanari aprinse si una stinsa altii ca, cu 6 lumanari...ba ca trebuie so strigi de 3 ori ba de 6 ba de 12 chatterbox nu cred nimic laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista.Este doar o legenda.Au incercat niste prieteni si nu au patit nimic doar s-au spart de ras dupa ce au incercat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este adevarata... dar orice poveste/legenda are un sambure de adevar(ca exista bloody mary este poate adevarul)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna sunt Laura am 9 ani si stiu de ea de 3 ani si eu stiu o legenda despre B. M. era o noapte de vara si B. M. se plimba prin padure cu o oglinda in mana si se tot uita in ea si a venit un urs care a omorato

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bloody mary nu exista

| Just mE:x a răspuns:

Hey.mai bine te uiti la filmthinking nu e cine stie ceoh go on.Si de fapt legenda vine de la o fata pe nume Mary Worth. care a fost acuzata de faptul ca este insarcinata cu diavolul si provocata sa spuna cine este de fapt tatal copilului din pantecele sale(care spre surprinderea nimanuilaughing era un tanar din sat) iar pedeapsa pentru faptul ca nu a recunoscut ca acel copil este fiul diavolului a fost urmatoarea: Mary a fost exclusa din biserica, legata de un copac si in fata sa i-a fost pusa o oglinda. dupa ce fiecare om din sat s-a "insemnat" pe corpul sau(adica i-a provocat diferite rani) ultimul barbat, care a fost si barbatul cu care Mary s-a culcat si a conceput copilul, i-a bagat cutitul in abdomen, astfel omorand copilul, atunci Mary s-a rugat ca orice ar fi in acea oglinda care o tortura sa o ia si pe dansa in interior, asadar spiritul a parasit corpul si a intrat in oglinda blestemand satul si toti satenii. Barbatul care a ucis-o si-a dat seama de blestem si vrand sa scape celelalte generatii a omorat toti satenii in numele razbunarii lui Mary Worth dupa care le-au ingropat oasele pe suprafata pe care urma sa se construieasca o biserica, crezand ca asta a fost tot. Si se spune ca daca te insemnezi(iti scrii numele cu ruj rosu) pe o oglinda, o oglinda ceea ce semnifica trupul lui Mary Worth si spui de trei ori "I belive in Mary Worth" oglinda se va sparge din ea iesind Mary si omorandu-te in semn de razbunare, desigur poti insemna mai multe persoane e ca un fel de blestem. dar ma intreb ce se intampla daca scrii numele unei alte persoane si spui ce ai de spus. scapi? sau tot tu esti omorat/a?thinking Stupidlove struck. dar curioslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am incredere in toate prostiile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hahaha ce prostie am incercat schema nu s-a intamplat nik.crede doar in Dumnezeu si roaga-te nu mai crede in tot felul de naspeturi

| italyann a răspuns:

Daca ma credeti... fantomele sunt adevarate. Poate chiar acum una este in spatele vostru.Si nu stiti dar cel mai important lucru este sa nu va fie frica.Ma gasiti pe id amyra_4you daca aveti ceva sa imi spuneti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

WTF?! oameni buni. iubesc ocultismul dar nu sunt si batuta'n cap sa si cred in legendele astea. unele chesti sunt adevarate, dar prostiile despre bloody mary sunt doar niste speculatii stupide in zeci de variante de nu mai sti pe care sa o crezi. nu ma deranjeaza nimic la legenda, dar faptul ca toti tontii stau cu gurile cascate cand citesc povestea si faptul ca se inventeaza chestii gen:,, daca o strigi de n ori apare!''laughing ma scoate din minti >.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bloody Mary este o prostie. nu exista

| Iyuko12 a răspuns:

Bloody mary nu exista pentru ca am incerca si am doar 10 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai stiti ceva eu am incercat dar parca asta-vara si eram in curte ziua mare cu mosul meu in fine nu s-a intamplat nimic dar am fost asa de proasta ca am incercat pentru ca...
in fine, de ce nu lasati spiritele sa doarma din cauza noastra, a oamenilor pe care le invoca eu una nu stiu ce sa cred... daca este adevarat sau nu
eu as vrea sa o ajut daca s-ar putea ...sa o ajut sa treaca dincolo dar na, poate neam imprieteni eu una cred ca ar fi de treaba daca te comporti frumos cu ea

| denis_8390 a răspuns:

Eu cred, am incercat si am vazut pe cineva in spate si am luat-o la goana laughing

| denis_8390 a răspuns:

Eu am incercat, cu inca 2 prieteni si am vazut o umbra in spate (am luat-o la goana laughing

| denisucuboss a răspuns:

Trebuie sa va spun ceva important am avut o prietena a incercat si a murit nu incercati nu va mint nu incercati aveti grija

| Beautifullies a răspuns:

Daca tot ziceti fraierilor ca nu-i adevarat de ce nu incercati voi smug? Poate asa va convingeti happy.

| anonim_1787 a răspuns:

Mha in oricare legenda exista o samanta de adevar. poate e adevarat poate nu! cine stiethinking

Întrebări similare