anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bloody mary este o legenda adevarata?

115 răspunsuri:
| Mira8773 a răspuns (pentru TipulVerde):

Daca e sa o luam asa, nici pe Dumnezeu nu il poti atinge, vede, auzi, filma, poza sau demonstra stiintific, ci totusi credem, doar pentru ca nu poti demonstra stiintific sau cu dovezi concrete existenta ciuva, nu inseamna ca nu existawinking

| aliceioana a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte tare chestia asta...rolling on the floor

| aliceioana a răspuns:

Pai..eu cred 50/5 si 50% nu cred. Imi e frica sa incerc pentru ca:
1) cand aprinzi lumina in baie la mine, trebuie sa iesi din baie pentru ca e pe hol intrerupatorul
2) daca inchizi usa la noi la baie e ff greu sa o deschizi pe dinauntru..deci eu practic nu am tupeu sa incerc

| cristinellaeli a răspuns (pentru sellygomezfan):

Eu am 12 ani si m-am uitat la el....nu e mare lucru...am vazut filme si mai inspaimantatoare

| andreeadinu9 a răspuns:

Sincer,sunt multe legende cu blody mary si nu stiu in care sa cred.Am auzit o singura legenda pana am citit raspunsurile si aceea este ca:daca te uiti in oglinda noapte si aprinzi lumanari pe intuneric strigand de trei ori blody mary ea iti apare.In fine. Sfatul meu este ca:CUM CREZI IN DUMNEZEU SI SFINTII SAI ASA SA CREZI SI IN DIAVOL SI SUPUSII SAI! pup!

| loryna a răspuns:

Eu una nu zic nici ca as crede dar nici ca ar fi o inventie... Oricum daca o faci cum trebuie poti sa invoci orice spirit dar eu cred ca nu e de joaca cu lucruri de acestea... Cat despre jocul asta eu zic sa il lasati deoparte. Sa o lasati si pe saraca Maria sa se odihneasca in pace laughing. Si pentru cei care au incercat si nu au patit nimic inseamna ca nu au prezentat un interes pentru Mary laughing Si asa cum credeti ca exista Dumnezeu si Sfinti asa sa credeti ca exista si opusul lor. Orice Ying are Yang-ul sau happy

| evelinaclub12 a răspuns:

Astazi am vazut si eu un film cu bloody mary si arata ca trebyie sa iti insemnezi numele cu ceva rosu ca sangele pe oglinda(numele tau sau al prietenilor tai, desi vor fi blestemati) dar am scris si eu pe oglinda numele unei colege enervante cu rujul rosu al lui mama happy dar l-am sters dup ca poate ma pis pe mine de frica la noaptelaughing

| casyan123 a răspuns:

Daca ar exista Bloody Mary ar trebui sa existe si vampiri, varcolaci, zane etk.
DE CE?
Pentru ca se spune ca Bloody Mary este o fantoma.
Arunci daca exista fantome de ce sa nu existe si xelelalte creaturi magice?
Eu nu cred in stupizeni 'din astea.

| Daria02kkk a răspuns:

Eu zic ca da! Recunosc, nu am incercat si nici nu o sa incerc! Dar, totusi, la cate legende si comentarii sunt pe internet ti-o baga in cap de nu o mai scoti si te tenteaza sa faci incantatii.Nu stiu! daca faceti voi e treaba voastra, sa imi spuneti cum a fost si... BAFTA laughing laughing laughing

| Bie666 a răspuns:

Va zic eu ca exista.Dar nu sunt adevarate nici una din acele legende de pe internet.Iar videoclipurile sunt fake! Bloody Mary este o fata de 27 de ani care a murit pe 2001 la ora 6 jumate.Ea are parul blond si este imbracata in roba neagra.Ea a murit calcata de masina.La viata ei a facut prea mult rau si acum este dea dreapta Satanei.Nu este adevarat ca iti apare in oglinda.Este pur si simplu o superstitie.O prietena de-a mea este reincarnarea ei, ea fiind nascuta cu o jumatate de ora dupa moartea lui Bloody Mary. Ea seamana un pic cu ea si o poate vedea. Eu una cred pentru ca a pus-o sa ma atinga si sa mi se arate. Deci nu mai credeti in prostiile de pe internetwinking

| FightForYourself a răspuns:

Legenda Bloody Mary este doar o poveste inventata de britanicibig grin. Legenda a luat nastere din cauza unei regine(Maria Stuert parca)care a comis mai multe crime odioase in numele,, religiei'' aceasta fiind poreclita dupa aceea Bloody Mary
Nu fiti pampalai este doar o legenda.Cat despre poveste nu cred o iota! Un prieten de-al meu a incercat-o ca la carte da nu s-a intamplat nimic! Este o poveste cu care sa itii sperii prieteni!laughing

| AndreeaIsNoQueen a răspuns (pentru Alex3Run):

Ei si mai traiesti? rolling on the floor

| Andreea268 a răspuns:

Bloody Mary este o fantomă sau vrăjitoare ce face parte din folclorul din Vest. Legenda spune că ea apare în oglindă atunci când numele ei este rostit de trei ori (sau câteodată de mai multe ori, depinzând de versiunea poveștii), deseori acest ritual fiind făcut la petreceri sau ca parte dintr-un joc. Se mai spune ca deseori, cand o invoci te poate rani grav sau chiar sa te omoare. Asta depinde de persoana care o invoca

| ououmeu a răspuns:

Voii.Tot ce auziti credeti? ...Ma intreb daca suntet copii si auziti povesti de genul asta ignoratile.Ca dupa voi o a vreti sa incercati. Voii acum fiind mici va amuza sa vedeti ceva neadevarat cum ar fi Bloody Mary sau cu ii mai spunem sora lui Satana.Dar la sfarsit dupa ce terminati voi credeti ca v-a apare.Vazand ca nu apare mai incercati o data de 2 ori de 3 ori ...Vazand ca nu merge va dati ca nu este adevarat si este o peveste si duapaia va simtiti dezamagiti.

| RuxandraMaria1245 a răspuns:

Nu! Ea a fost o regina a Angliei in secolul 16.Este sora cu Elisabeta 1.Numele de Bloody Mary vine de la faptul ca ea a omorat multi proetstanti in timpul domniei ei.Am mai citit ca avea un fiu.NU este adevarat deloc.Ea si Elisabeta 1 nu au avut copii!

| butunoi9131 a răspuns:

O metoda de a te sinucidelaughingrolling on the floor

| Negru_Ommu_1906 a răspuns:

Bloody mary sau Maria I a Angliei sau Maria Tudor este fiica lui Henry al VII-lea si a Catherinei de Aragon ..printre altele este prima regina a Angliei si Irlandei de Nord si isi atrage numele de Bloody mary datorita crimelor in numele catolicismului.ea e adevarata Bloody mary..restul sunt doar legende...

| Negru_Ommu_1906 a răspuns (pentru April):

Este vorba de Maria Tudor happy

| Andreea268 a răspuns (pentru ououmeu):

Nu am spus că si cred in ea... :-

| Blajovan_Cristina_1992 a răspuns:

Am citit o gramada de lucruri despre BLOODY MARY eu nu stiu ce sa mai cred mi-e frica dar m-am tot intrebat daca voi spuneti ca nu va este frica si ca nu exista de ce nu incercati!?

| Gabriela_Ioana_1978 a răspuns:

Da este ca talentul lui JB ca muzica

| Camelia_Cami_1994 a răspuns:

Mda nu te supara pe mine, dar legenda spune cabig grine o invoci pe Bloody Mary la mielzul nopti...
Maica-ta va stiga la tine sa te culci!
Acesta este adevarul

| gellalbie4ever a răspuns:

Toate legendele au un sambure de adevar
povestea fiind foarte controversata deoarece a fost transmisa prin viu grai
nimeni nu are suficiente dovezi ca sa stie exact daca e adevarata sau falsa
legat de datele stiintifice:
pot fi miscari de guvern
alibii solide
dar si scorneli
deci verdictul este unul
nehotărâtor
nu putem sustine un lucru fara dovezi plauzibile,sau macar traite
DE ACEEA E MAI BINE SA NU FACEM PE SMECHERII TOT TIMPUL,CHIAR DACA NU CREZI, TII PENTRU TINE
o simpla greseala schimba TOTUL
Si eu zic ca e mai bine sa nu...
pentru a preveni ceva sau pe cineva, lasa-i pe restul, nu face parte din turma, nu totdeauna e bine cum zic altii, nu ai de unde sa stii daca spun adevarul sau nu
sa stii ca e usor sa minti pe orisicine dar e mai greu sa spui adevarul

| Ramona_Rotaru_1976 a răspuns:

Da ea chiar exista.Multi au incercat si s-a intamplat. Daca nu ma crezi incearca.

Întrebări similare