Daca vrei poti sa faci haz de necaz sa-i spui ca iti era frig, sa nu-i spui adevaratul motiv.Si cred ca nu ar mai trebui sa iti fie rusine de el, ar trebui sa te obisnuiesti cu prezenta lui.
Draga elena99girl, nu stiu ce sa zic, dar...sti, e cam complicat! Insa poti pur si simplu sa il iei intr-o zi deoparte si sa il intrebi daca si lui ii place de tine. Daca nu ramaneti prieteni. Daca da il inviti in oras sau il saruti sau, ma rog, tu stii mai bine! Succes! Apropo, daca zice nu, nu te consuma prea tare! Inseamna ca e un fraier! :-)
Hei buna
Poi daca ai observat ca el incearca sa se apropie de tine si prima data ai dat. o in baraa de data asta fa. l tu p ell sa se simta bine si da. ti o intalnire cu el,! Ca sa te placa fii amuzanta, vesela baietilor nu le plac fetele trista imbracate in ahine mulate un pic de decolteu parul desfacut si parfumeaza. te cea mai buna solutie va fi mort dupa tine! sper ca etam aajutat fundita! succes!
Parerea mea e ca trebuie sa incerci sa fii tare deoarece, inteleg, probabil iti place foarte mult acel baiat dar, nu e singurul baiat de pe lume, si el e ca si tine, o persoana. Punandu-ti frau emotiilor vei putea sa-l privesti in ochi si vei putea, in cele din urma sa te controlezi si sa nu mai tremuri cand esti langa el.Eu iti doresc succes, si, ai grija, nu-ti trada emotiile prea tare. Unii pot profita de pe urma acestui lucru, chiar si prietenii.