| AddictedToLife a întrebat:

Am 14 ani si scriu o carte.Eu cred ca in scurt timp va fi gata si m-ar interesa cum as putea s-o public.Este vorba de o carte despre o fata spion de 14 ani.

Răspuns Câştigător
| ζøvع a răspuns:

In prim-plan arata-i-o profesorului/profesoarei tale de romana cartea sa vada ea daca e buna, apoi dai-o la candva ( si fata dar si baiat ) sa o citeasca si sa isi dea cu parerea, dupa aceea sa te gandesti la lansarea ei!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interesant.vorbeste cu diriginta, directorul scolii, presupun ca aveti o biblioteca si prin intermediul ei te poate ajuta sa vorbesti cu cineva de la o editura.succes

| jerrygabrielle a răspuns:

Dupa ce faci ce a spus ζøvع cauti pe net o editura care se potriveste stilului tau. Uite aici mai multe informatii http://andreiruse.ro/cum-faci-sa-publici-o-carte/

| PinkPanther a răspuns:

Ia legatura cu o editura, gaseste un sponsor, si afla parerea unor cunoscuti despre carte si punete pe treaba

| MMihai a răspuns:

Și cine o va citii?
Spionii sunt specializați pe domenii și sunt adulții, care au terminat cel puțin o facultate, iar spioana ta, era o mucoasă, care nu făcuse nici liceul.
Ce spiona, ziua de ieri?
Că oricum nu avea pregătirea minimă, necesară, unui spion.
O poți pune pe DVD-uri și să o dai pe la prieteni, dar atât și te oprești aici.
E o prostie teribilă, asta cu "spioana mucoasă".

| MMihai a răspuns:

Absolvenții de chimie macro studiază : fibre sintetice, cauciucuri, mase plastice armate, mase plastice și altele.
Cauciuc înseamnă: anvelope, garnituri, articole tehnice, articole medicale, bunuri de consum uzuale din cauciucuri.
Un spion pregătit să spioneze pe garnituri, nu va spiona decât garnituri și nu alt domeniu.
Și el știe totul despre garnituri, de la el de acasă.
Trebuie să cunoască la perfecție limba țării unde urmează să spioneze și arte marțiale și să manevreze arme albe și arme de foc.
Ce ai scris tu cu fetița de 14 ani, este distractiv, dar nu va fi citită de nimeni.
Deci un spion are ceva între 32 și 40 de ani și este bine pregătit, pe un domeniu f îngust, de activitate.
Spionajul făcut de copila de 14 ani, mă distrează ca idee, dar nimeni nu va cumpăra o asemenea aiureală de carte.
Stai cuminte și învață ce ai pentru. școală și nu îți mai pierde vremea cu prostii!

| MissWow234 a răspuns:

Sfatul meu este ca ai putea incepe prin a publica-o online pe un site unde poti primi bani(amazon, kindle, scribd) dar pe scribd trebuie sa specifici ca vrei sa fie cu plata. Alta varianta ar fi sa o trimiti unei edituri. Te interesezi de adresa unei edituri din orasul tau si te duci acolo si o dai cuiva specializat care sa o citeasca, pentru ca degeaba ii dai unei prietene sau profesoarei sa isi spuna parerea atat timp cat ele nu au ce face, ar fi ceva inutilhappy Sper ca te-am ajutat!

| TheAce a răspuns:

Salut. Iti scrie un scriitor. In primul rand, felicitari pentru domeniul ales, literatura e superbahappy. Acum. In primul rand, trebuie sa o dai la ''inspectat'' unei persoane avizate. Tu ai spus ca vrei sa o publici, atunci trebuie sa incerci la un editor. Cauta o editura care sa se potriveasca volumului in cauza. Daca editorul va spune ca e o carte buna de tipar atunci cartea va ajunge mai departe la un corector, care o va ''sterge de praf''( va corecta greselile) dupa care o va retrimite la editor. Tu trebuie sa cauti un sponsor acum (unul care va plati cheltuielile pentru tiparirea volumului) si trebuie sa te hotaresti, impreuna cu editura, sponsorul si familia cam cate exemplare ar fi bine sa scoateti. Apoi poti incerca sa iti promovezi cartea, poate sa o publici in incinta scolii/liceului tau. In acest fel ai avea si targetul optim! Succes!

| AddictedToLife explică (pentru MMihai):

Nici macar nu ai citit cartea! NU este vorba despre o mucuosa! Si nu ai habar ce capacitai are! In plus cartile de genul asta se bazeaza pe creativitate! Nici magicieni si nici vampiri nu exista! Si totusi toata lumea citeste Harry Potter si twilight! NICIODATA NU TREBUIE SA JUDECI O CARTE DUPA COPERTA!:@