anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inceput sa scriu un roman intitulat "Oglinda spre trecut" credeti ca e o denumire buna?
Poate ar trebui s-o schimb?

9 răspunsuri:
| ZuZuAnDrEiO a răspuns:

Denumirea e buna.happy, dar depinde de ce ai scris in roman big grin

| nessa98 a răspuns (pentru ZuZuAnDrEiO):

Merci!
E despre drama si tragedia unei fete de 15 ani care a crescut doar cu tatal ei, necunoscindu-si mama ori oricare ruda.
Actiunea incepe cind tatal fetei a primit un loc de munca in Anglia, la firma surorii mamei sale de care nu auzist nimic pina acum.
Fata si cu tatal ei se urca in avion, iar ceea ce va urma ii va schimba radical viata- un accident de avion, in care singura supravietuitoare va fi ea, SALVIND-O un "inger".
Dupa acest accident ea se muta cu matusha, si incepe sa aiba niste cosmaruri. Dupa ceva timp observa ca sunt "rupturi de amintiri" din trecutul cind ea era doar un bebelus.Astfel, din visuri afla toata povestea despre mama sa, pe care o credea moarta.

ce parere ai?

| Lizzu a răspuns (pentru nessa98):

Foarte interesant si frumos happy ar fi superb sa se faca si o ecranizare dupa el happy succes!

| IonescuOnutza1986 a răspuns:

Foarte tare subiectul si titlul pe care l-ai ales, spor la scris!

| nessa98 a răspuns (pentru IonescuOnutza1986):

Tnxhappy mai dati-mi si voi niste idei ce sa mai scriubig grin

| Alphabeat a răspuns:

Numeste-l mai degraba ''Oglinda trecutului'' zic eu.

| andreiTheDJ a răspuns:

Titlul e bun....nu il schimba...bine depinde si ce ai scris in roman
baftawinking

| stpu a răspuns (pentru nessa98):

Nu ai cumva impresia ca povestesti mai multe filme americane?
Ah, si n-as vrea sa am dreptate, dar sunt sigur ca o faci intr-un mod patetic-imbecil.
La naiba. Iesi din casa si gaseste alta activitate. Iti zic eu ca nu e momentul sa scrii romane, probabil, in cazul tau, nu va fi niciodata, din pacate(sau din fericire pentru literatura).

| nessa98 a răspuns (pentru stpu):

Saluttraim
nu-ti baga coada unde nu-ti fierbe oala. N-am nevoie de raspunsuri jignitoare, am vrut doar o parere. Spre informarea ta, nu am copiat de nicaieri, a fost ideea mea proprie; si nu stau numai in casa-scriu doar in timpul liber. Bravo mie ca vreau sa creez ceva nou, dar nu ca tine, imbecilule! big grin. Am intrat pe blogul tau si tot ce pot sa spun e ca esti un ipocrit si jumatate, needucat! Te crezi filozof, dar de fapt esti un obsedat stii tu de care.