Hristos a înviat! Sfatul meu este ca ea să îşi urmeze visul, să nu renunţe la un talent atât de deosebit ca dansul, ar fi păcat, în adevăratul sens al cuvântului. Dumnezeu a zis să ne înmulţim şi să ne cultivăm talentele, nu să le risipim, pentru că la judecata de apoi, Dumnezeu va vedea ce am făcut cu darurile primite. Ignoră-i pe cei ce nu cred în tine, simte-te într-o lume a ta, unde tu eşti prinţesa, iar visul tau, căruia familia i s-a împotrivit, un vis aparent imposibil devine realitate, încetul cu încetul, prin credinţă şi multă, multă muncă. Ţi-am spzs aceste cuvinte, sperând să te încurajez şi să te fac să crezi în tine. Nu renunţa niciodată la visul tău chiar dacă pare imposibil. Familia ta îşi va da seama mai târziu că eşti foarte talentată şi că meritai mai mult, şi le va părea rău că nu te-au înţeles la momentul potrivit, însă tu nu ar trebui să îi urăşti, dimpotrivă, să îi ierţi, să te gândeşti că îţi vor binele, chiar dacă se împotrivesc viselor tale. Îţi doresc succes şi multă putere ca să îţi poţi face visul să devina realitate. Paşte fericit!
Buna.
Dupa parerea mea, ar trebui sa mearga la cursuri de dans si sa participe la diverse concursuri. In felul aceste ii va fi recunoscut talentul si de alte persoane, si poate in viitor va fi foarte apreciat.
Pa, pa.
Ea a spus că nu are suficienţi bani să meargă la anumite cursuri fără părinti, dar părinţi vor s-o faca calugarita.
O înteleg la partea financiară, dar poate şcoala ei sau unele centre din oraş organizează cursuri gratuite, dar tot are nevoie de ceva bani. în ziua de azi materialele sunt foarte scumpe la desen, costumaţiile sunt foarte scumpe la dans şi tot aşa. În ziua de azi, nimic nu mai e gratis, nici măcar şcoala. E păcat de copiii talentaţi pe care nimeni nu îi descoperă şi nu le oferă o posiilitate să îşi arate talentul. Asta e România, fără bani nu faci nimic.
Nu desen, dans
A rezolvat-o. Merge la cursuri, pentru că i-am convis părinţii
Kornelia33 întreabă: