Nu te supara pe mine dar nu prea cred ca ti-ar da cineva codurile pentru. ca ei dau baini pe acele animalutze care au coduri.Cumparatzi animalute cu cod (speciale) si vei avea codsi nu sunt ff scumpe. Cele mai ieftine sunt 20-25 lei
Bafta!:*
Auzi mai fato thu crezi ca ti-ar da cineva un cod webkinz daca thu nu stii ce e aia modestie. Daca cereai unul eu iti dadeam dar esti nesimtita.Serios acum in loc sa ne l-am noi iti luam tie si noi ne alegem cu o... FUNDA pe tpu.Esti dusa ca pluta mai fetito ca tu normala nu esti.Eu am 15 webkinzi sh i-am CUMPARAT! Nu mi-a dat nimeni codurile. Ceri cam multe! Nu o sa-ti dea nimeni.Dar totusi findca eu sunt buna iti dau unul:Nu-tiDaunimic1234556876543.
Sper ca te-am ajutatScroafooooooooo!
Auzi fetito ce ma disp oamenii astia frate si eu m-am milogit de altii si nu mi-au dat cod dar am economisit 5 milioane si mi-am luat cu 50 lei un elefantel si 60 lei un hamster fa si u asa
Da...sigur in loc sa-ti cumperi ceva folositor tu ti-ai cumparat cateva plusuri care au costat 5 milioane..mai ales ca odata o sa te plictisesti de ea ... Doamne!
Scuza-ma ca iti zic dar esti ca prea pofticioasa vrei sati cumparam noi webkinjiastai culmea strangeti si tu bani si cumaparti unul ca nu-i greu si sa stii daca era unul poate ca iti dadea cineva ceva dar tu vrei sa cheltuim bani pentru tine in + nici nu te cunoastem si tu vrei sa cumparam noi webkinji pentru tine mai bine ne luam noi webkinzi pentru noi decat sa iti luam tie adica daca erai saraca chestii din astea poate eu tias fi luat unul dar pe bune acum vrei prea multe si sti cum se numeste chestia asta: rasfat esti rasfatata fitoasa etc. scuza-ma ca iti zic dar nu crezi ca ai scris o prostie aici?
Andreea nu vrei cam multe?! Du-te si cumpara de la magazin ca nu costa mult.Noi dam bani ca sa-ti dam tie codul?!
Dar de ce sunteti asa de rai, decat sa-i ziceti ca e pofticioasa si asta mai bine nu-i mai ziceti. Poate ea locuieste intr-un sat unde nu se gasesc webkinji si ea are cont doar de proba, noi suntem norocosi ca locuim la oras unde se gasesc webkinji. dar ea? Daca locuieste la sat?
Dar daca ea sta la sat si nu are de unde cumpara si are doar cont de proba?
Auzi, fetito, nu mai cersi atata dupa webkinz! Tu ce crezi ca noi cumparam webkinz ca sa tii dam tie? Da' ce e asa de greu frate sa strangi 20 lei sa-ti iei si tu?! Crezi ca de fiecare data cand vei vrea ceva o sa dai fuguta aici sa ne ceri noua? Ca sa nu mai spun cat esti de pofticioasa. Daca cereai un cod, mai mergea. dar ce vrei acum, sa-ti iau tot magazinul? Mai bine ai termina cu capriciile astea pentru ca pe acest site nu vii la Mall si alti oameni iti platesc. Crezi ca e frumos sa cersesti? Si eu am strans bani ca sa-mi iau webkinz iar acum am un iepuras cu 60 de camere si 58, 400 de kinzcash! Nu stau si cersesc si nici nu imi permit sa cer atatia webkinz si sa fiu asa de nerusinata! Nu-mi bat joc de tine scuza-ma daca te-am suparat dar asta e adevarul! Una e,, a dori " si alta e,, a primi "! Tu chiar crezi ca cineva o sa-ti dea cod? Si cine iti da inseamna ca ori n-are ce face, ori nu stie de bani! Aia nu cresc in copaci sa stii! Noi avem nevoie de ei pe criza asta, nu cumparam lucruri sa le dam la alti