Love Story te va marca cu siguranta! Ar mai fi si Casablanca, Dirty Dancing
"Pe aripile vantului" cred ca este un film foarte bun. Vesnicul "Titanic"....
Este un film de dragoste intre un caine si un stapan.
Hachiko - a dog story .
Eu am plans de.am rupt la filmu` asta.
The English Patient (1996), A Walk in the Clouds (1995), A Walk to Remember (2002), The Notebook (2004), Titanic (1997), Memoirs of a Geisha (2005), The Reader (2008), The Last Song (2010), Remember Me (2010), P.S. I Love You (2007), Love Story (1970), Pearl Harbor (2001), Pride & Prejudice (2005), City of Angels (1998), The Phantom of the Opera (2004), Charlie St. Cloud (2010), L'amant (1992).
Vizionare plăcută!
Http://www.viki.com/channels/956-my-girlfriend-is-a-gumiho. e un serial... uita-te macar la primul episod.eu dupa ce m-am uitat primul si al doilea episod dupa aceea m-am uitat la cele la cele 16 episoade in 2 zile:)) de atunci nu ma mai pot uita la alt film.Crede-ma...e romantic, drama, actiune, coedie.e de toate;)
The butterfly effect - l-am vazut de multe ori, e foarte frumos, despre dragoste si are si tenta psihologica
Sweet November - deja clasica
Before sunrise - o poveste de dragoste mai speciala, foarte interesanta, o sa iti placa
Wicker parca -si asta e destul de frumoasa
P.S. I Love You - clasica si asta
What dreams may come - putin mai veche, dar foarte buna, actori buni si e foarte emotionanta
Ti am facut o selectie speciala, povestile care chiar m-au impresionat mult, de calitate. Imposibil sa nu iti placa! Vizionare placuta! (si daca-ti plac sper sa nu uiti de funda )
Ar mai fii, Gone with the wind,If only, Titanic,Ghost, si Before sunrise...dar totusi, Love Story e marcant.sigur o sa plangi
L-am vizionat si eu si e lacrimogen. Cum isi poate dovedi un caine devotamentul fata de stapan. A fost wow!♥
The lake house (cu Keanu Reeves si Sandra Bullock, Amelie, The notebook, A walk to remember si Gone with the wind.
Shakespeare in Love, Far and Away, Ghost, Titanic, Love Story, Casablanca, American Nation, Arizona Dream, The Barber of Siberia
Step up 1 si 2.
Save the last dance 1.
Dirty dancing.
Titanic.
Lord of the rings.
Twilight e superb.
A Walk in the Clouds
Memoirs of a Geisha
Ea_Andre_2000_byBq întreabă:
marinaculcea întreabă:
MTSimo întreabă:
Duduc întreabă: