Eu ta-s da am dar na-m (pink pony) sau (ribbon uncorn) Am doar de la un ponei maro care nu il bag findca e urat daca cereai mai frumos poate ti-l dadeam acu eu caut pe cineva care merita eu oi avea nefolosit dar eu dau doar la cine stie sa roage atentie toatalumea care vrea un cod webkinz! Cereti mai frumos nu-m place cum cereti si din asta nu vil dau
Mincinoas-o! Sora ta ar plange daca ar fi mica dar nu dupa webkinz ca nu stiu cei mmici e un webkinz si nu stiu sa scrie webkinz sau ce sa faca acolo la webkinz, mincinoas-o.
Si eu am ribbon unicorn . Oricum , cum ai scris intr-un mod penibil . Daca un om amabil iti va da un cod , tu vrei neaparat de la un animalut (pink pony) . Nu mai bine , daca ai atatea pretentii , nu te duci tu la un magazin sa-ti cumperi ceva . Oricum , eu am un cod de la o pisica birmaneza . Nu imi place pentru ca toata lumea de la mine din clasa are birmaneza asa ca nu o mai bag . Uite aici :
x8taj0q6mv
Si eu am ribbon unicorn. Oricum, cum ai scris intr-un mod penibil. Daca un om amabil iti va da un cod, tu vrei neaparat de la un animalut (pink pony). Nu mai bine, daca ai atatea pretentii, nu te duci tu la un magazin sa-ti cumperi ceva. Oricum, eu am un cod de la o pisica birmaneza. Nu imi place pentru ca toata lumea de la mine din clasa are birmaneza asa ca nu o mai bag. Uite aici :
x8taj0q6mv
Am eu un cont ci vrea? Eu nu mai pot sa mai am grija de el.il vrea cineva va roooooooooog muuuuuult il vrea cineva uite va dau contul si parola pana cand gasesc un stapan am eu grija de el. E caine, fata si o cheama Bella. O vreati? Uitati: Nume utilizator:teritest Parola:sasada Merge sa stiti.
Va rog daca puteti sa imi dati si mie un cod secret sau un nume si o parola de care nule mai folositi vvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaa rrrrrrrrrrrrooooooooggggggggmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllttttttmult, mult, mmmuuulllttt!