| byapiki a întrebat:

Este adevarat ca exista niste pastile de voce, pe care daca le iei ti se subtiaza vocea si poti canta? Daca da, as vrea mai multe informatii.

9 răspunsuri:
| Chrisss23 a răspuns:

Pastile nu cred ca exista dar stiu ca daca iei heliu ti se subtiaza vocea.winking

| AiEnmaYuuki a răspuns:

Pastilele de subtiat vocea nu exista, si chiar daca ar fi nu te ajuta.Cel mai mult iti vor folosi lectiile de canto pentru ca astfel vei sti in ce grupa te situezi si cum sa-ti faci cantecele dupa timbrul tau vocal. Daca folosesti heliu...sigur nu vrei sa auzi rezultatul.Ai nevoie doar de exercitiu pentru a-ti imbunatati voceawinking

| skin1 a răspuns:

1. pastile de suptiat vocea nu exista
2. daca ar exista crezi ca nu ar fi fost mi de cantareti

| DerFinne a răspuns:

Nu exista pastile pentru asa ceva. Inteleg ca ai un timbru grav si ca nu poti atinge note inalte, perfect, nu te chinui sa le atingi, pentru ca iti vor iesi prost. Canta melodii pe care sa le poti interpreta fara a depune efort si nu uita, nu este bine sa canti non-stop, ar trebui sa canti cam o ora, maxim doua pe zi, cu pauze, altfel iti vei pierde vocea, vei ragusi, s.a.m.d. Iti urez multa bafta si daca ai vreo intrebare, te ascult!

| TaviRandom a răspuns:

Bun hai sa-ti explic aici cum sta treaba, pastile nu exista dar in studiourile de muzica din ziua de azi (cele din care se scoate muzica de cocalari pe care o asculta multa lume) nu mai ai nevoie de voce doar sa arati bine ei iti pot modifica vocea pana la 100% daca e nevoie, bine asta o fot cu vocea mai e o chestie, exact inainte sa ingregistrezi o melodie da un shat de tarie iti incazeste vocea si prinzi notele mai usor(stiu cum suna da serios) cam atat

| Wøodenpints a răspuns:

Ce simplu este, nu? Gata, ai luat o pastilă și-ți modifică vocea. Ce-i cu atâtea exerciții și timp pierdut. Iei o pastilă și devii mezzosoprană.
Mi-e cam milă de voi ăștia, care vreți rezultate imediate cu zero efort.

| byapiki explică (pentru Wøodenpints):

Nu e vorba de asta. Doar ca am auzit de la niste colegi ca au vazut pe internet un zvon cum ca Michael Jackson lua niste pastile pentru a avea o asemenea voce. Eram doar curioasa...nu stiu de ce vorbesti fara sa cunostinta de cauza.

| Wøodenpints a răspuns (pentru byapiki):

Tu vorbești "fără săcunoștință de cauză". Și crezi idei fanteziste.

| Naяutσ a răspuns:

Nu, nu exista, dar stiam ca ouale subtiaza vocea.