| raul123raul1raulll a întrebat:

Bună. Este adevărată această treabă CareerMingleEpic? Te pune să completezi un formular cu numele tău, nr tău de telefon și sa confirmi ca ai peste 21 de ani și ca ești cetățean al României. După îți scrie o persoană pe whattsap și te pune să finalizezi niște sarcini. Va rog cei care ați încercat sau știți. Va rog sa îmi spuneți. Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| DanaNicolll a răspuns:

Nu încercați!
Eu mi am luat țeapă, investind niște bani, ei cerând și mai mult! Nu mi am mai permis și am renunțat, pierzând o sumă de bani, nici mică nici mare. N am mai riscat mai departe.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Chiar crezi tâmpenia asta?

| johnnny123 a răspuns:

"Te sună cineva și te pune să finalizezi niște sarcini". Sună legit.

| BiteaConstantin a răspuns:

Salut, vad ca ai pus intrebarea pe care as fi dorit eu sa o pun, ai aflat ceva pana acum?
E ceva scam?

| Prinzatoruldecaini a răspuns:

Schema respectiva se numeste ceva de genul(ingrasa porcul inainte de taiere) ceea ce faci e sa dai click pe niste chestii random pe care nu le poti alege, iti baga ceva bani in contul tau dupa cer iar dupa baga dar mereu cer din ce in ce mai mult, mie mi-au cerut 250 dolari, dupa cica ma imprumuta cu 150 sa pun eu 100. Pe scurt am bagat din banii mei cred ca 79 de dolari si am scos 100 dupa aia vroiau 250.

| Prinzatoruldecaini a răspuns (pentru BiteaConstantin):

E scam, ai grija, citeste raspunsul meu de sus.